16 Ιαν 2017

Σπουδές στη Γερμανία και εργασία στην Ελλάδα

Σπουδές στο εμπόριο καταναλωτικών ειδών προσφέρει η αλυσίδα καταστημάτων Lidl μέσα από ένα τριετές πρόγραμμα σπουδών και έμμισθης εργασίας στη Γερμανία.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και να γνωρίζουν άπταιστα την ελληνική, γερμανική και αγγλική γλώσσα. Τυχόν πρότερη πρακτική άσκηση ή επαγγελματική εμπειρία θα συνεκτιμηθούν.


Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο 2017 και θα πραγματοποιηθεί στο Duales Hochschule στην πόλη Heilbronn της Βάδης-Βυρτεμβέργης.
Περιλαμβάνει θεωρητικές σπουδές στα Γερμανικά και δευτερευόντως στα Αγγλικά, οι οποίες θα εναλλάσσονται ανά τρεις μήνες με εργασία σε καταστήματα Lidl, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν τίτλο σπουδών Bachelor of Arts και επιστρέφουν για εργασία στην Ελλάδα.

Στο εναλλασσόμενο με τις σπουδές διάστημα, οι σπουδαστές θα συμμετέχουν σε εργασίες καταστήματος, οι οποίες αφορούν από την ταξινόμηση εμπορευμάτων και ταμείο έως και τη διοίκηση μιας περιοχής καταστημάτων.
Οι επιτυχόντες θα αμείβονται από την έναρξη των σπουδών τους με 1.400 ευρώ μεικτά το πρώτο έτος έως 1.800 ευρώ μεικτά το τρίτο. Βιογραφικά αποστέλλονται έως το τέλος του μήνα στην ιστοσελίδα http://application.lidl.com

Πηγή: ethnos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...