2 Ιαν 2017

Πρακτική για πτυχιούχους οικονομικών, διοίκησης επιχειρήσεων και πληροφορικής

Δεκάδες θέσεις πρακτικής άσκησης προσφέρει η γνωστή εταιρεία ποτών Heineken, στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος International Graduate Programme, στο οποίο συμμετέχει και η θυγατρική της στην Ελλάδα, Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευθούν στους κλάδους Μάρκετινγκ και Πωλήσεις, Εταιρικές Σχέσεις, Οικονομικά, ΙΤ, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Προμήθειες και Ανθρώπινο Δυναμικό.


Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου ή, κατά προτίμηση, μεταπτυχιακό τίτλο, ή να έχουν αποφοιτήσει από τη σχολή τους έως τον Σεπτέμβριο 2017. Ειδικά για τον τομέα των Οικονομικών απαιτείται πτυχίο στα οικονομικά, τα χρηματοοικονομικά ή τις επιχειρήσεις, ενώ για τον τομέα του Μάρκετινγκ και Πωλήσεων μεταπτυχιακός τίτλος στη διοίκηση επιχειρήσεων, το εμπόριο ή τα οικονομικά.
Οι υποψήφιοι για τον τομέα των Προμηθειών θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά ή το εμπόριο, ενώ για τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο επιστημών ή μηχανικής.

Για τους υπόλοιπους τομείς δεν απαιτείται συγκεκριμένος τίτλος σπουδών. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν επαγγελματική εμπειρία κάτω των δύο ετών, να ομιλούν την αγγλική και μία ακόμη ξένη γλώσσα, να είναι διατεθειμένοι να ζήσουν και να εργαστούν στο εξωτερικό και να διαθέτουν ηγετικές δεξιότητες.
Το πρόγραμμα ξεκινά με ένα εισαγωγικό τριήμερο παραμονής των εκπαιδευόμενων στο Aμστερνταμ, όπου θα μεταβούν άλλες δύο φορές, ώστε να συμμετέχουν σε εργαστήρια (workshops) προσωπικής ανάπτυξης. Κάθε υποψήφιος συμμετέχει σε τρεις εργασίες διάρκειας ενός έτους με στόχο την παροχή εντατικής εκπαίδευσης. Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες εγκαθίστανται σε μία διαφορετική χώρα, αναλαμβάνοντας διαφορετικά καθήκοντα και συμμετέχοντας σε μία διαφορετική ομάδα εργασίας.
Κάθε εκπαιδευόμενος θα συνεργάζεται με ένα στέλεχος της εταιρείας, ο οποίος θα λειτουργεί ως μέντοράς του αλλά και με άλλους εκπαιδευόμενους. Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις αρχές Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου στη διεύθυνση: http://www.theheinekencompany.com/careers/graduates.

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...