25 Δεκ 2016

Ευκαιρία εργασιακής εμπειρίας από την Vodafone

H Vodafone δίνει την ευκαιρία σε τελειόφοιτους/απόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών ή Πολυτεχνικών Σχολών να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα "Discover Vodafone".

Οι συμμετέχοντες τον πρώτο χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν διαφορετικά τμήματα της εταιρίας μέσω της εναλλαγής ρόλων.

  • Τους δυο πρώτους μήνες θα απασχοληθούν σε κατάστημα και στο τηλεφωνικό κέντρο. Θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία του πελάτη, να ασχοληθούν με τα προβλήματα του, να μάθουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και να καταλάβουν πως δουλεύει σε καθημερινή βάση με τους πελάτες. Στη συνέχεια θα αναλάβουν δυο έργα (projects) διάρκειας πέντε μηνών το καθένα. 
  • Το δεύτερο χρόνο θα τοποθετηθούν με συγκεκριμένο ρόλο σε κάποια από τις διευθύνσεις της εταιρίας.Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εργαστούν με διαφορετικούς ανθρώπους και να γίνουν μέλοι μιας μεγάλης ομάδας, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία. Ταυτόχρονα, θα έχουν υποστήριξη και καθοδήγηση αναπτύσσοντας τις ικανότητες και δεξιότητές τους.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  1. Bαθμός πτυχίου από 7/10 και άνω
  2. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (σε εξέλιξη ή ολοκληρωμένο)
  3. Eργασιακή εμπειρία όχι μεγαλύτερη από 2 χρόνια

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...