1 Δεκ 2016

Προκήρυξη EPSO για 70 διοικητικούς υπαλλήλους στο Λουξεμβούργο

Ζητούνται διοικητικοί υπάλληλοι στον τομέα της Πυρηνικής Ενέργειας και επιθεωρητές Πυρηνικών Διασφαλίσεων στο Λουξεμβούργο. Η προκήρυξη γενικού διαγωνισμού με αριθμό EPSO/AD/330/16 άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα και οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν μέχρι στις 5 Ιανουαρίου 2017.

Η προκήρυξη αφορά 35 προσλήψεις, 20 επιθεωρητές Πυρηνικών Διασφαλίσεων και 15 υπευθύνους Πολιτικής και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο για μία εκ των δύο ειδικοτήτων.


Σύμφωνα με τους γενικούς όρους, οι υποψήφιοι θα πρέπει να απολαύουν των πολιτικών δικαιωμάτων ως υπήκοοι κράτους-μέλους της Ε.Ε., να έχουν τακτοποιήσει τις στρατολογικές υποχρεώσεις τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί στρατολογίας και να παρέχουν τα εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση καθηκόντων τους.

Οι επιθεωρητές Πυρηνικών Διασφαλίσεων θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχουν πτυχίο σε μεταπτυχιακό επίπεδο (Master) ή ανώτερο, πέραν του απαιτούμενου για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, σε Πυρηνική Φυσική, Πυρηνική Χημεία, Πυρηνική Ιατρική, Ακτινοπροστασία, Ραδιοβιολογία, Φυσική, Χημεία, σε επιστήμες Μηχανικού ή σε άλλο πεδίο άμεσα σχετιζόμενο με τη φύση των καθηκόντων.

Για τους υπεύθυνους Πολιτικής απαραίτητο είναι το πτυχίο σε μεταπτυχιακό επίπεδο (Master) ή ανώτερο, πέραν του απαιτούμενου για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, Πολιτικών Επιστημών, Νομικής, Οικονομίας ή σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο άμεσα σχετιζόμενο με τη φύση των καθηκόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά την προκήρυξη για να ενημερωθούν αναλυτικά.

Την προκήρυξη μπορείτε να τη βρείτε διαδικτυακά εδώ  ή πληκτρολογώντας τη σε διαδικτυακή σελίδα αναζήτησης, με τον κωδικό «EPSO/AD/330/16».

Πηγή: alfavita 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...