31 Δεκ 2016

Διαγωνισμός Business Talents για το Έτος 2017

Ο καινοτόμος Διαγωνισμός με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή για Φοιτητές και Αποφοίτους,  σας δίνει Δωρεάν  τη δυνατότητα να διοικήσετε με την ομάδα σας μία εταιρία σε ανταγωνισμό (με άλλες 4), και να εξασκηθείτε με Επιχειρηματικά Σχέδια για 11 “Εταιρικά  “Ετη” στη λήψη πραγματικών Αποφάσεων με Αποτελέσματα (πωλήσεις-κέρδη) πάνω στις λειτουργίες της, σε μια πρακτική άσκηση Επιχειρηματικότητας. Από μέσα Φεβρουαρίου ως αρχές Μαΐου 2017.
Μετά από μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά το 2015-16 με συμμετοχές 2.714 φοιτητών/αποφοίτων από 72 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα,  σε 814 ομάδες-’εταιρείες’, και την Ημέρα Καριέρας στις 4/6/16, την επομένη του μεγάλου Τελικού Business Talents στις 3 Ιουνίου, ξεκινάμε την 4η χρονιά του Διαγωνισμού στην Ελλάδα !


Πάνω από 7.500 έχουν συμμετάσχει στις 3 χρονιές του Διαγωνισμού, από όλα (κυριολεκτικά) τα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι της Ελλάδας, Ιδιωτικά Κολλέγια και ΙΕΚ.
Ο φετινός Διαγωνισμός ΒΤ πάντα με Δωρεάν χρήση του Προσομοιωτή, θα έχει 2  δοκιμαστικά έτη πριν την έναρξη των Ετών με βαθμολογία.

Είναι εθνικός και αποτελεί μία συναρπαστική πρακτική εμπειρία συνεργασίας με την ομάδα σας και ανάπτυξης δεξιοτήτων, που δεν πρέπει να χάσετε !  Μετά από 9 “εταιρικά έτη” με βαθμολογία και αντίστοιχα Επιχειρηματικά Σχέδια που θα διαρκέσουν από Φεβρουάριο ως 9 Μαΐου 2017, θα προκριθείτε ανάμεσα στις 75 καλύτερες Ομάδες στο μεγάλο Τελικό, όπου θα διεκδικήσετε Βραβεία 10.000 €, θα λάβετε ένα Δίπλωμα, και δώρα χορηγών.

Οι Ημέρες Καριέρας θα υλοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με κορύφωση την ημερίδα 27 Μαΐου 2017 με παρουσία των εταιριών μαζί με τον Τελικό του Διαγωνισμού 2017 στις 26/5.

Με την Εγγραφή σας στο Διαγωνισμό εξασφαλίζετε ταυτόχρονα συμμετοχή σε όλες τις δράσεις CAREER DAYS με τις επιχειρήσεις, την αποστολή του Βιογραφικού σας σ’αυτές (καταθέστε το άμεσα με την Εγγραφή) και την παρουσία σας στο event, ανεξάρτητα αν θα προκριθείτε ή όχι στον Τελικό.

Στη φόρμα Εγγραφής σας, θα βρείτε το Link (σύνδεσμο) για να καταθέσετε το Βιογραφικό σας ταυτόχρονα με την Εγγραφή στο Business Talents.

- Οι Εγγραφές θα είναι ανοικτές ως 19 Φεβρουαρίου 2017.

- Εναρξη Διαγωνιστικού μέρους Online με βαθμολογία, 20 Φεβρουαρίου,  διάρκεια ως 9 Μαΐου 2017 (το Χρονοδιάγραμμα στο “Παρόν σου’).

Εγγραφείτε στο Διαγωνισμό με Προσομοιωτή και ταυτόχρονα καταθέστε το Βιογραφικό σας για την ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 27 Μαΐου 2017.

Ο Προσομοιωτής θα ανοίξει 20 Φεβρουαρίου 2017  στο BUSINESS TALENTS για  2 Δοκιμαστικά  “εταιρικά έτη”  21 & 27 Φεβρ. (Πρώτος Δοκιμαστικός Γύρος) χωρίς βαθμολογία, για εξοικείωση,  με τη λήξη της εξεταστικής περιόδου στα (περισσότερα τουλάχιστον) ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Ο Διαγωνισμός  με βαθμολογία συνεχίζει  μετά τα δύο δοκιμαστικά έτη.
BUSINESS TALENTS & CAREER DAY: Τελικός 26 Μαΐου  – Ημέρα Καριέρας 27 Μαΐου 2017.

Σχετικός σύνδεσμος: http://www.businesstalents.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...