11 Δεκ 2016

Εκπαιδευτικοί, γιατροί και μάνατζερ σε ΜΚΟ

Δεκαοκτώ προσλήψεις θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Danish Refugee Counsil (DRC).

Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβόλαια ορισμένου χρόνου και θα ενισχύσει τις ανάγκες του Συμβουλίου στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.  • Ειδικότερα, έως τις 12 Δεκεμβρίου θα γίνονται δεκτά βιογραφικά για τις ειδικότητες: 
  • Monitoring Evaluation Assistant, Monitoring and Evaluation Officer, στις οποίες αντιστοιχούν από δύο θέσεις για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 
  • Στις 13 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για βιογραφικά στην ειδικότητα Συμβούλου για Αττική και Λέσβο. 
  • Τέλος χρόνου στις 14 Δεκεμβρίου για τέσσερις προσλήψεις σε Αθήνα και Λάρισα. Τις θέσεις θα καταλάβουν από ένας: Community Mobiliser, Δάσκαλος, Συντονιστής Εκπαίδευσης και Καθηγητής. Περιθώριο έως τις 16 του μήνα έχουν οι ενδιαφερόμενοι για εννέα θέσεις στην Αθήνα στις ειδικότητες: Site Operations Officer, Διαπολιτισμικοί Μεσολαβητές με γνώση Φαρσί και Αραβικών, Site Management Support Assistant, Operations Coordinator, Τεχνίτης Γενικών Καθηκόντων, Site Operations Assistant και Deputy Site Management Support Manager. 


Βιογραφικά εδώ.

Η ΜΚΟ Γιατροί Χωρίς Σύνορα αναζητά έναν Βοηθό Διοίκησης Οικονομικών και Ανθρώπινου Δυναμικού για τη Θεσσαλονίκη. Ο επιτυχών θα συνάψει τρίμηνη σύμβαση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό έως τις 12 Δεκεμβρίου.
Πληροφορίες: www.msf.gr/programmes-in-Greece
Πηγή: ethnos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...