11 Δεκ 2016

Μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι και στελέχη πληροφορικής στο ΕΚΕΤΑ

Δεκατέσσερις θέσεις με σύμβαση μίσθωσης έργου προσφέρει το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΕΚΕΤΑ για υποψηφίους θετικής κατεύθυνσης.


  • Εξι θέσεις αφορούν πτυχιούχους ΑΕΙ στην ειδικότητα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ ή Μηχανολόγων Μηχανικών με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό στην Πληροφορική. 
  • Από δύο θέσεις κατανέμονται σε δύο Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Η/Υ ή Πληροφορικής και σε δύο πτυχιούχους Πανεπιστημίου για τη συλλογή δεδομένων και τον σχεδιασμό ερωτηματολογίων στο πλαίσιο ερευνών.  • Από μία θέση αφορά: Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ με διδακτορικό στο αντικείμενο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ ή Μηχανολόγο Μηχανικό με διδακτορικό στην Ηλεκτρολογία Μηχανολογία, διπλωματούχο Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής, Δικτύων και Αυτοματισμού Γραφείου, και πτυχιούχο Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στα Informatics και Image Processing.

Για όλες τις θέσεις η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 14 Δεκεμβρίου, με εξαίρεση την ειδικότητα πτυχιούχο Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στα Informatics και Image Processing, για την οποία ως καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η 15η Δεκεμβρίου.

Το νέο προσωπικό θα πρέπει επίσης να διαθέτει άριστη γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας, ενώ θα κληθεί να εργαστεί με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας έξι έως δώδεκα μηνών.

Πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
Πηγή: ethnos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...