29 Νοε 2016

Crowdhackathon #Health @INNOVATHENS

Η Crowdpolicy , η Ethosmedia , και το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων , διοργανώνουν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου τη δράση ανοικτής καινοτομίας Crowdhackathon #health. Πρόκειται για έναν διήμερο διαγωνισμό με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών (Minimum Viable Products – MVP) και την επιχειρησιακή καινοτομία στον τομέα της υγείας.

Οι διαγωνιζόμενοι θα σχηματιστούν σε ομάδες προκειμένου να μπορούν στο χρονικό πλαίσιο των τριάντα έξι (36) περίπου ωρών που δίνεται να αναπτύξουν την εφαρμογή τους σε βαθμό Minimum Viable Product MVP ή/και επιχειρησιακές λύσεις για τον τομέα της υγείας και τις σχετικές υπηρεσίες.


Διαδικασία εγγραφών
Οι εγγραφές θα κλείσουν δύο (2) ημέρες πριν την διοργάνωση στις 16:00, κι εφόσον έχουν καλυφθεί οι θέσεις.
Ανακοίνωση αναλυτικών προδιαγραφών διαγωνισμού και διαβούλευση: έως 28/11/2016

Συμμετοχή
Η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους και υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις ανά ρόλο για τις οποίες ισχύει το μοντέλο first come first served.
Για την είσοδο στο χώρο απαιτείται προηγουμένως εγγραφή μέσω της πλατφόρμας της διοργάνωσης.
Στο Crowdhackathon υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής με τους ακόλουθους ρόλους (Οι παραπάνω τύποι εισιτηρίων περιλαμβάνονται στη σελίδα εγγραφής):

  • Διαγωνιζόμενοι, για υλοποίηση των εφαρμογών. Αποτελούν τους διαγωνιζόμενους και μπορεί να είναι προγραμματιστές, αναλυτές, designers, σύμβουλοι κοκ. Διαγωνίζονται σε ομάδες από 2 – 6 άτομα (επιθυμητό)
  • Μέντορες για καθοδήγηση και υποστήριξη των διαγωνιζομένων.
  • Εθελοντές για υποστήριξη στην διοργάνωση
  • Επισκέπτες. Μπορεί να είναι στελέχη από εταιρείες, φορείς του δημοσίου τομέα και από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και δεν διαγωνίζονται, αλλά παρακολουθούν την εξέλιξη των υλοποιήσεων, τις παρουσιάσεις και τις παράλληλες εκδηλώσεις
  • Πάροχοι δεδομένων (data owners). Φορείς που θα διαθέσουν δεδομένα για αξιοποίηση και μπορούν να προέρχονται από το δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα
  • Δημοσιογράφοι


Στους συμμετέχοντες θα παρέχεται γρήγορο διαδίκτυο καθώς και ρεύμα για σύνδεση υπολογιστών, χώρος εργασίας (τραπέζι), υλικό από τους υποστηρικτές και χορηγούς, φαγητό, ενώ θα πρέπει να έχουν τον δικό τους υπολογιστή καθώς και πολύμπριζα.

Ενθαρρύνεται η συμμετοχή σε ομάδες μέχρι 6 ατόμων.

*Περισσότερες πληροφορίες εδώ .

Ημερομηνία : 03/12/2016 - 04/12/2016
Έναρξη : 09:30
Λήξη : 23:30
Χώρος - Αίθουσα : Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4)
Είδος εκδήλωσης : Επιχειρηματικότητα
Πηγή: technopolis-athens.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...