6 Νοε 2016

Ανοικτές θέσεις για υπεύθυνους καταστημάτων, αρτοποιούς, πωλήτες και ηλεκτρολόγους

Πενήντα δύο θέσεις εργασίας για υποψηφίους διαφόρων ειδικοτήτων «ανοίγουν» σε τρεις μεγάλες αλυσίδες καταστημά- των στη χώρα.

Paul
Στα ζαχαροπλαστεία Paul στην Αθήνα θα προσληφθούν 20 άτομα, μεταξύ των οποίων υπεύθυνος καταστήματος, ζαχαροπλάστης, αρτοποιός, barista, υπεύθυνος σάλας και καταστήματος, αρτεργάτης, marketing manager, ψήστης σφολιατοειδών και υπεύθυνος βάρδιας (shift supervisor). Επίσης, ζητούνται μάγειρες Β’ και Γ’, στέλεχος πωλήσεων χονδρικής (Β2Β), αρτοποιός, πωλήτρια άρτου και ζαχαροπλαστικής, σερβιτόροι, υπεύθυνος κουζίνας και διευθυντής καταστήματος.


ΚΑΥΚΑΣ
Η εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού επιθυμεί να προσλάβει 17 υπαλλήλους για τα καταστήματά της στην Αθήνα, τη Λάρισα, το Αργοστόλι, την Κόρινθο, την Καλαμάτα, την Πάτρα, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τη Χαλκίδα, τα Χανιά και τον Αγιο Νικόλαο. Η πλειονότητα των θέσεων αφορά πωλητές φωτισμού, συμβούλους πωλήσεων φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού, μηχανικούς εφαρμογών, οδηγούς και διαχειριστή ψηφιακού μάρκετινγκ. Οι υποψήφιοι για την πλέον περιζήτητη ειδικότητα των πωλητών θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ Ηλεκτρο- λογίας, πολύ καλή γνώση αγγλι- κών, χρήση Η/Υ και εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε αντίστοιχη θέση.

AVIN OIL
Συνεργάτες επιχειρηματίες αναζητά η εταιρεία πετρελαιοειδών AVIN OIL για το δίκτυο ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων της σε όλη τη χώρα. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο λυκείου, εμπειρία στις πωλήσεις ή τη διαχείριση καταστημάτων και βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Ιδανικά ζητούνται πτυχίο ΑΕΙ - ΤΕΙ και γνώση αγγλικών. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει κεφάλαιο κίνησης ύψους 10.000 έως 20.000 ευρώ και εγγύηση, το ύψος της οποίας εξαρτάται από τον τύπο του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Πηγή: ethnos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...