21 Νοε 2016

63 θέσεις μονίμων στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στο υπ. Οικονομικών

Ενα βήμα πριν από την προκήρυξη βρίσκονται δύο διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ για τακτικό προσωπικό και προσωπικό αορίστου χρόνου, καθώς η ανεξάρτητη Αρχή απέστειλε αυτή την εβδομάδα τις σχετικές προκηρύξεις στο Εθνικό Τυπογραφείο. Αφορά ΠΕ Διοιηκτικού-Οικονομικού, ΠΕ Χημικών και Νομικών, Οικονομολόγων

Ειδικότερα, τις επόμενες ημέρες θα εκδοθούν οι εξής προκηρύξεις:  • Προκήρυξη 4Κ/2016: Αφορά την πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας 52 ατόμων Πανεπισημιακής Εκπαίδευσης στη Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας και στη Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών. Οι νέοι εργαζόμενοι θα επιλεγούν από τις ειδικότητες ΠΕ Διοιηκτικού-Οικονομικού με πτυχίο νομικής (29 θέσεις), οι οποίοι θα στελεχώσουν υπηρεσίες της Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας, και ΠΕ Χημικών (23 θέσεις) σε υπηρεσίες της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων σε όλη τη χώρα.
  • Προκήρυξη 3Ε/2016: Εντός των ημερών θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων στην προκήρυξη 3Ε/2016 του ΑΣΕΠ, η οποία προβλέπει την κάλυψη 11 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην κεντρική υπηρεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Πρόκειται για εννέα θέσεις Νομικών και δύο θέσεις Οικονομολόγων.
  • Στο μεταξύ, το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην κατάρτιση των προσωρινών πινάκων απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων της υπ’ αριθμόν 2Κ/2014 προκήρυξής του, η οποία αφορά 14 μόνιμους εργαζομένους στην ειδικότητα ΔΕ Τελωνειακών.


Πηγή: ethnos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...