8 Νοε 2016

200 μηχανικοί στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας

Διακόσιες προσλήψεις μηχανικών και άλλων επιστημόνων θα πραγματοποιήσει το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European Patent Office) για τα γραφεία του στο Μόναχο και στη Χάγη.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Φυσική, τη Χημεία, τη Μηχανολογία ή τις Φυσικές Επιστήμες.
Επίσης, απαιτείται άριστη γνώση σε εργασιακό επίπεδο δύο εκ των επισήμων γλωσσών της Ευρωπαϊκής Eνωσης -αγγλική, γαλλική και γερμανική γλώσσα- καθώς και η προθυμία για εκμάθηση τρίτης γλώσσας.


Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί στην τομέα της εξέτασης των νέων ευρεσιτεχνιών, εξετάζοντας τις πλέον πρόσφατες εφευρέσεις σε κάθε τεχνικό τομέα, προκειμένου να προστατευθεί και να προαχθεί η καινοτομία στην Ευρώπη.

Αναφορικά με τις εργασιακές συνθήκες που θα συναντήσουν οι επιτυχόντες, προβλέπονται κοινωνική ασφάλιση και εργασία σε ένα μοντέρνο πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Οι «καθαρές» απολαβές (μετά την αφαίρεση των κρατήσεων) κυμαίνεται από 5.223,18 ευρώ έως 7.441, 40 ευρώ, ποσό το οποίο διαμορφώνεται βάσει της εργασιακής εμπειρίας του εργαζομένου.
Επιπλέον και αναλόγως της προσωπικής /οικογενειακής κατάστασής τους, οι εργαζόμενοι ενδέχεται να δικαιούνται μία σειρά άλλων παροχών, όπως μέριμνα παιδιών, στέγαση, εκπαίδευση, επίδομα ενοικίου ή επίδομα εκμάθησης ξένης γλώσσας.

Οι επιτυχόντες θα εργάζονται με 40 ώρες εβδομαδιαίως.

Αιτήσεις αποστέλλονται έως τις 15 Νοεμβρίου για το Μόναχο και έως τις 13 Δεκεμβρίου για τη Χάγη στη διεύθυνηση εδώ.

Πηγή: ethnos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...