7 Οκτ 2016

TechSaloniki_Διήμερο για 100 θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις Πληροφορικής

Το διήμερο με διακριτικό τίτλο TechSaloniki, οργανώνει στις 7 και 8 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης της ΔΕΘ - Helexpo, το Technopolis Cluster Ανάπτυξης Λογισμικού.

Πρόκειται για ένα δυναμικό skill matching event, στο πλαίσιο του οποίου έχουν κωδικοποιηθεί οι ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό 15 εταιριών λογισμικού, που αναζητούν υποψήφιους για 100 νέες θέσεις εργασίας.


Την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, να γίνει screening των υποψηφίων στα skills που έχουν επιλέξει και τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις των υποψήφιων από τις ενδιαφερόμενες εταιρίες.
 Έμπειροι προγραμματιστές, με πολυετή προϋπηρεσία στον κλάδο και στις εταιρείες του Cluster Λογισμικού της Technopolis θα βρίσκονται στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο από τις 16:00 έως και τις 20:00 για να σου δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στα διάφορα skills. Ανεξάρτητα από το βασικό σου πτυχίο ή την εξειδίκευσή σου, θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις από κοντά και αντικειμενικά το επίπεδό των γνώσεων σου και ταυτόχρονα να πάρεις μία γεύση από τις απαιτήσεις των εταιρειών που συμμετέχουν στην διοργάνωση και είναι πρόθυμες να σου προσφέρουν εργασία.

Μετά τη λήξη της πρώτης ημέρας και το τέλος της διαδικασίας του Skill Matching, οι εταιρείες σύμφωνα με τις ανάγκες τους θα επιλέξουν ποιους υποψήφιους θα ήθελαν να δουν σε μία προσωπική συνέντευξη. Το βράδυ της Παρασκευής να περιμένεις ένα SMS στο κινητό σου που θα σε ενημερώνει για τις εταιρείες που θέλουν να σε γνωρίσουν. Το SMS σε ενημερώνει για τις εταιρείες που θέλουν να σε δουν και τις ώρες των συνεντεύξεων. Θα έχεις στη διάθεσή σου 30’ για να επιβεβαιώσεις ή να αρνηθείς τις προσκλήσεις των εταιρειών. Για να ισχύει το ραντεβού σου θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις την επιβεβαίωση.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 08 Οκτωβρίου, έρχεσαι και πάλι στο Βελλίδειο, περνάς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των συνεντεύξεων και βρίσκεις τους αντιπροσώπους των εταιρειών να σε περιμένουν.

Για το διήμερο προσέλκυσης 100 νέων εργαζομένων στις επιχειρήσεις Πληροφορικής της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στη αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Β. Ολγας 198). Στη συνέντευξη θα παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν στο site .

ΠΗΓΗ: diorismos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...