19 Οκτ 2016

304 εποχικοί σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Στην πρόσληψη 304 εποχικών υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων προχωρά το υπουργείο Πολιτισμού, προκειμένου να ενισχύσει κυρίως τη φύλαξη των μουσείων και αρχαιολογικών χώρων κατά τη χειμερινή περίοδο, οπότε και λήγουν οι περισσότερες συμβάσεις ορισμένου χρόνου που έχουν συνάψει οι κατά τόπου εφορείες αρχαιοτήτων.

Ετσι, με τρεις αποφάσεις του υπουργού Πολιτισμού, εγκρίθηκε η σύναψη συμβάσεων για εποχικούς υπαλλήλους από διάφορους επιστημονικούς κλάδους (αρχαιολόγοι, μηχανικοί, συντηρητές), για βοηθητικό προσωπικό (εργάτες, υπάλληλοι καθαριότητας), αλλά και φύλακες.


Αναλυτικότερα θα προσληφθούν 116 άτομα με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ μήνες, σε διάφορες εφορείες αρχαιοτήτων ανά την επικράτεια.

Επιπλέον, θα προσληφθούν 188 άτομα από τις ειδικότητες των Ημερήσιων Φυλάκων, Νυχτοφυλάκων και Εργατών με τετράμηνες συμβάσεις (όχι πέραν της 31ης Μαρτίου 2017), προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των υπηρεσιών που θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των εν εξελίξει επταμήνων.

Περισσότερα στο ethnos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...