27 Σεπ 2016

Προσλήψεις δικηγόρων, γιατρών και ψυχολόγων με σύμβαση έργου για τους πρόσφυγες

Εντεκα δικηγόρους με εξειδικευμένη εμπειρία σε διαδικασίες αναγνώρισης (σε αλλοδαπούς) της ιδιότητας του πρόσφυγα, πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και γνώση χειρισμού Η/Υ θα προσλάβει η Υπηρεσία Ασύλου του υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Σάμου.

Η πρόσληψη των νέων υπαλλήλων θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως 31/12/2016 με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης) και αφορά την ειδικότητα ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών.


Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 29 Σεπτεμβρίου στη διεύθυνση:
Υπηρεσία Ασύλου Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,
Π. Κανελλοπούλου 2, T.K. 10177
Αθήνα
(τηλ.: 210-6988582, 210-6988583).

Στις 30 Σεπτεμβρίου εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό που διενεργεί ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Ερευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) για 5 θέσεις στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.
Συγκεκριμένα η ΕΣΔΥ θα προσλάβει έναν Ψυχολόγο, 2 Κοινωνιολόγους και 2 Ιατρούς, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «CARE: Common Actions for REfugees and other migrants’ health» με αντικείμενο την εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης μεταναστευτικών ροών, πολιτισμικής διαμεσολάβησης και ψυχικής υγείας.
Η συνολική αμοιβή για κάθε συνεργάτη ορίζεται σε 1.850 ευρώ μεικτά, ενώ η διάρκεια της συνεργασίας έργου είναι από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως την 31/1/2017. Αποστολή βιογραφικών στο http://www.esdy-cvs.gr/ έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ethnos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...