21 Σεπ 2016

Διαγωνισμός εντός του 2016 για την πρόσληψη 100 διασωστών στο ΕΚΑΒ

Ο σχετικός διαγωνισμός θα προκηρυχθεί από το ΑΣΕΠ, με στόχο την κάλυψη των μεγάλων κενών στο Κέντρο Αμεσης Βοήθειας και θα αφορά 100 θέσεις μόνιμου προσωπικού στην ειδικότητα ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Υγείας η προκήρυξη προωθείται εντός του φθινοπώρου και εντάσσεται στο πλαίσιο των 2.440 προσλήψεων στον χώρο της Υγείας.


Οι επτά θέσεις αντιστοιχούν σε «προστατευόμενους» του Ν. 2643/1998 και αφορούν τις κατηγορίες ατόμων με αναπηρία, τριτέκνων, πολυτέκνων, έμμεσων ΑμεΑ και Εθνικής Αντίστασης. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου - Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο πτυχίο αλλοδαπής.

Αν δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση θέσεων από υποψηφίους με το προαναφερόμενο δίπλωμα γίνεται δεκτός απολυτήριος τίτλος Λυκείου ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ΕΚΑΒ της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου - Διασώστης». Παράλληλα, στο  ΑΣΕΠ βρίσκεται η προκήρυξη με την αναλυτική κατανομή των 793 θέσεων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα νοσηλευτικά ιδρύματα.
 

Οι υποψήφιοι που έχουν τα προσόντα του διαγωνισμού θα κληθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στο site της Ανεξάρτητης Αρχής μέσα στον επόμενο μήνα.

Πηγή: ethnos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...