21 Ιουν 2016

Διαγωνισμός για ιδιώτες developers και νεοσύστατα επιχειρηματικά σχήματα

Η Εφαρμογιαδα είναι ένας διαγωνισμός για developers εφαρμογών φορητών συσκευών. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει εφαρμογές ιδιωτών και μικρών επιχειρηματικών σχημάτων στο ευρύτερο κοινό. O διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε τρεις φορές φορές από το 2012 έως 2013 και προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 30 developers και 350 συμμετεχόντων.

Σημαντική για τους developers είναι η προβολή των εφαρμογών τους στα μέσα ενημέρωσης που υποστηρίζουν το διαγωνισμό ως χορηγοί επικοινωνίας, όπως έγινε στο παρελθόν με την εκπομπή “Βουτιά στα social media” στο Βήμα FM και αρκετά ακόμα μέσα ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος“, η εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” στο Σκαι και αρκετές ακόμα εφημερίδες και περιοδικά που έκαναν αναφορές στους προηγούμενους δυο διαγωνισμούς.


Επιπλέον, την ημέρα του διαγωνισμού οι developers θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επικοινωνία με επενδυτές, επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό και φυσικά το κοινό που είναι και ο αμεσότερος κριτής του έργου τους.

Οι developers έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις εφαρμογές του σε ευρύ και ετερογενές κοινό από το οποίο θα αξιολογηθούν. Επιπλέον, οι developers θα ωφεληθούν της δημοσιότητας του διαγωνισμού και θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με επενδυτές που θα βρίσκονται μεταξύ του κοινού. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει πέντε λεπτά να παρουσιάσει την εφαρμογή του και ο μέγιστος αριθμός είναι 12 διαγωνιζόμενοι. Στη συνέχεια το κοινό, εφοδιασμένο με εικονικά χρήματα, επενδύει στις εφαρμογές που θεωρεί πιο επιτυχημένες και έτσι δημιουργείται η τελική κατάταξη. Η γνώμη του κοινού και μόνο αυτή μετράει στην αξιλόγηση των εφαρμογών. Πέρα από τους διαγωνιζόμενους αξίχει και στο κοινό να είναι εκεί για να:

  • βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους να αποκτήσουν μια αντικειμενική αξία των εφαρμογών τους.
  • να εμπνευστεί από το έργο τους και να ξεκινήσει την δική του δημιουργία.
  • να γνωρίσει ανθρώπους που ακόμα και σε "δύσκολους" καιρούς μπορούν να έχουν θετική διάθεση.
  • να απολαύσει στο τέλος της διοργάνωσης το ποτό δωρεάν στην ταράτσα του BIOS.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 18:30 στο BIOS, Πειραιώς 84, Αθήνα

Συμμετοχή για διαγωνιζόμενους στο http://www.efarmogiada.gr/developer_submit/ και κοινό στο http://www.efarmogiada.gr/member_submit/
 
-->
Περισσότερα στην ιστοσελίδα efarmogiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...