19 Μαρ 2016

GetOnline Week 2016_ Απόκτησε ψηφιακές δεξιότητες και γίνε ανταγωνιστικός

H HePIS  είναι εθνικός εταίρος του GetOnlineWeek 2016 για την Ελλάδα και υλοποιεί προγράμματα για ανέργους, όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής ιστοσελίδων, συνεδρίες σύνταξης βιογραφικού, online συνεδρίες με μέντορες ενώ παράλληλα διαθέτει 300 πιστοποιήσεις και προγράμματα e-learning για δωρεάν εκπαίδευση, εξέταση και πιστοποίηση σε βασικές δεξιότητες Πληροφορικής.

Αναλυτικά προσφέρονται:


1. Εκπαίδευση: Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής ιστοσελίδων (HTML, CSS, Javascript) σε 100 υποψήφιους διάρκειας 30 ωρών. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε κέντρα εκπαίδευσης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link  . Η δράση αφορά νέους ηλικίας έως 28 ετών ενώ προτεραιότητα θα δοθεί σε ανέργους.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

2. Συνεδρίες Online Mentoring: Mέσω της πρωτοβουλίας της HePIS “Getcoding.gr”, νέοι ηλικίας έως 20 ετών μπορούν να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη του κλάδου της Πληροφορικής όπου θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα χαρακτηριστικά των επαγγελμάτων στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Eπικοινωνιών καθώς και να απευθύνουν ερωτήσεις σχετικές με το αντικείμενο σπουδών που σκέφτονται να επιλέξουν. Οι μέντορες προέρχονται από εταιρείες όπως η Μicrosoft, το Facebook, η Νokia, η Deutsche Telecom, η Εricsson όπως επίσης και από κορυφαία πανεπιστήμια, όπως το Imperial College και το University of Houston. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στο ακόλουθο link .

3. Πιστοποιήσεις ECDL Profile και προγράμματα e-learning: Θα διατεθούν 300 πιστοποιήσεις και προγράμματα e-learning σε μακροχρόνια άνεργους για δωρεάν εκπαίδευση, εξέταση και πιστοποίηση σε βασικές δεξιότητες Πληροφορικής. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους στο ακόλουθο link . Οι πιστοποιήσεις αποτελούν ευγενική χορηγία του παγκόσμιου φορέα πιστοποίησης PEOPLECERT, ενώ τα προγράμματα εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού οργανισμού Μάστερ Α.Ε.
Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής: Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

4. Συνεδρίες σύνταξης βιογραφικού: Διοργάνωση σεμιναρίων σύνταξης βιογραφικού μέσω skype μέσα από τα οποία 350 υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συντάξουν το βιογραφικό τους με την υποστήριξη εξειδικευμένων στελεχών στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού. Προτεραιότητα θα δοθεί σε μακροχρόνια άνεργους ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους στο ακόλουθο link .
Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής: Κυριακή 17 Απριλίου 2016
 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hepis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...