1 Φεβ 2016

Oracle_Ξεκινάει προσλήψεις στελεχών πωλήσεων Cloud στην περιοχή ΕΜΕΑ

Η Oracle ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας ένταξης επιπλέον 1.400 στελεχών πωλήσεων cloud, για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA).

Οι νέοι ρόλοι θα έχουν ως έδρα τους έξι σημεία: Άμστερνταμ (Ολλανδία), Κάιρο (Αίγυπτος), Ντουμπάι (Μέση Ανατολή), Δουβλίνο (Ιρλανδία), Μάλαγα (Ισπανία) και Πράγα (Δημοκρατία της Τσεχίας).Εκτός από την πρόσληψη των πιο ταλαντούχων ανθρώπων σε αυτά τα σημεία, η Oracle αναζητά έμπειρους ανθρώπους από ολόκληρη την περιοχή της EMEA, από ενθουσιώδη στελέχη πωλήσεων με εμπειρία δύο έως τριών ετών, έως εξαιρετικά έμπειρα ανώτερα στελέχη πωλήσεων.

Παράλληλα με την αύξηση του προσωπικού πωλήσεων cloud, η Oracle θα επενδύσει σε δύο νέα κέντρα πωλήσεων cloud στο Άμστερνταμ και το Κάιρο, καθώς και σε ολοκαίνουργια, υπερσύγχρονα γραφεία που θα ανοίξουν φέτος στο Ντουμπάι, το Δουβλίνο και την Πράγα.

Η κίνηση για την πρόσληψη επιπλέον 1.400 στελεχών πωλήσεων cloud για τον τομέα απευθείας πωλήσεων στην EMEA έρχεται ως συνέχεια μιας επένδυσης της Oracle ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στην ανάπτυξη του πιο ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου υπηρεσιών cloud. Οι τεχνολογίες cloud της Oracle παρέχουν στους πελάτες λύσεις σε κάθε τομέα, από ασφαλή υποδομή υπολογιστικών συστημάτων, μέχρι κορυφαίες εταιρικές εφαρμογές cloud.

Σήμερα, η Oracle παρέχει περισσότερες από 600 διαφορετικές εφαρμογές cloud οι οποίες, συνδυαζόμενες με τις ολοκληρωμένες προτάσεις της εταιρείας στους τομείς του λογισμικού και του υλικού εξοπλισμού εσωτερικής εγκατάστασης, δίνουν στους οργανισμούς τη δυνατότητα να διαχειρίζονται με ενοποιημένο τρόπο το γενικό περιβάλλον των εταιρικών συστημάτων πληροφορικής, με ταυτόχρονη διευκόλυνση της μετάβασης στο cloud.

Μέσα στους τελευταίους έξι μήνες, την Oracle επέλεξαν σχεδόν 1.500 νέοι πελάτες για λύσεις παροχής λογισμικού με τη μορφή υπηρεσιών (SaaS) και περισσότεροι από 2.100 νέοι πελάτες για λύσεις παροχής λειτουργιών πλατφόρμας με τη μορφή υπηρεσιών (PaaS).

Η Oracle έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα για τη διαχείριση των αιτήσεων.
 

Πηγή: pestaola 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...