9 Δεκ 2015

Second Digital Forum στις 10-13 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

Το Second Digital Forum – έναν νέο θεσμό στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Μεσογείου – διοργανώνουν στις 10-13 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Impact Hub Athens, το YouRule (Αθήνα), το New Diplomacy Center (Βελιγράδι) και το BeyondCSRNet (Λονδίνο-Αθήνα).

Το Digital Forum απευθύνεται σε φοιτητές, πρόσφατους αποφοίτους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων καθώς και επιχειρηματίες  που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στο Διαδίκτυο.


Η ατζέντα περιλαμβάνει:

  • Ευκαιρίες απασχόλησης  στο internet με σκοπό  τη μείωση της ανεργίας.
  • Ανταλλαγή και απόκτηση τεχνογνωσίας με μεθόδους crowdsourcing.
  • Προβολή και προώθηση καινοτόμων επιχειρήσεων και projects, τα οποία έχουν ως βασικό άξονα την βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη.
  • Δημιουργία συνεργειών μεταξύ επαγγελματιών και επιχειρηματιών τόσο στο χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας όσο και μεταξύ ήδη επιτυχημένων επιχειρήσεων και οργανισμών.

To Second Digital Forum τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και του Hellenic LSE Alumni Association, ενώ έχει την υποστήριξη της Aντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Helexpo, της ΕΜηΠΕΕ και του Impact Hub Athens.
 

Πηγή: naftemporiki 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...