23 Ιουν 2015

Εξειδικευμένο προσωπικό μάρκετινγκ στην Αγγλία

Εκατοντάδες θέσεις εργασίας παρέχονται στη Μεγάλη Βρετανία μέσω εταιρειών επιλογής και τοποθέτησης προσωπικού, αλλά και εταιρείες που αναζητούν προσωπικό διαδικτυακού, ηλεκτρονικού μάρκετινγκ, αναλυτές, αλλά και ερευνητές αγοράς, προκειμένου να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους. Πρόκειται για ευκαιρίες απασχόλησης υψηλής απόδοσης, καθώς το προσωπικό προσλαμβάνεται για μόνιμη απασχόληση και πλήρες ωράριο, ενώ οι απολαβές τους κυμαίνονται από 25.000 λίρες Αγγλίας και άνω. Αναφορικά με τους κλάδους εξειδίκευσης που θα στελεχωθούν, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι εξής:
Digital Marketing, Market Research Analysis, Marketing Analytics και Online Marketing.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, εμπειρία στη διαχείριση πελατών όλων των επιπέδων, ικανότητες ενασχόλησης με πολλά και διαφορετικά καθήκοντα ταυτοχρόνως (multitasking), σε βάθος γνώση της αγοράς, ομαδικό πνεύμα και αυτοπαρακίνηση. Ορισμένες από τις προσφερόμενες ειδικότητες είναι οι:• Θέση: CRM Communications Lead
Περιοχή: Μπρίστολ
Εργοδότης: HenryNicholas Associates
Προσόντα: Εμπειρία στο Direct Marketing -ιδανικά στον σχεδιασμό και στην ολοκλήρωση εκστρατειών-, εμπειρία στο CRM Marketing και στις Βάσεις Δεδομένων, σε βάθος κατανόηση των Εργαλείων Εκστρατειών (Campaign Tools), εμπειρία στο σύνολο των διαδικασιών για το «στήσιμο» μιας εκστρατείας μάρκετινγκ, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Απολαβές: £ 50.000 - £ 52.000 ετησίως
Κωδ. θέσης: 27315895

• Θέση: Social Media Manager
Περιοχή: Δυτικό Κένσινγκτον, Λονδίνο
Εργοδότης: Kaplan International
Προσόντα: Πτυχίο πανεπιστημίου ή μεταπτυχιακός τίτλος στο μάρκετινγκ, στην επικοινωνία, τη διαφήμιση ή σε άλλο συναφές αντικείμενο, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, εμπειρία στο μάρκετινγκ, στο επιχειρηματικό μέρος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, άριστη χρήση των Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Snapchat and LinkedIn, εμπειρία στην εκπαίδευση και την ηγεσία ομάδων.
Απολαβές: £ 30.000 - £ 35.000 ετησίως
Κωδ. θέσης: 27315443

• Θέση: Pay-Per-Click (PPC) Specialist
Περιοχή: Μπράιτον, Ανατολικό Σάσεξ
Εργοδότης: TUI Group
Προσόντα: Αποδεδειγμένη εμπειρία στην επ' αμοιβή έρευνα σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, εμπειρία στην επεξεργασία και την ανάλυση δεδομένων, άριστες γνώσεις στο πρόγραμμα Excel, σε βάθος κατανόηση του υπάρχοντος τοπίου στο digital marketing, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Απολαβές: £ 28.000 - £ 30.000 ετησίως συν μπόνους
Κωδ. θέσης: 27313777

• Θέση: Senior Demand Planner
Περιοχή: Cambridge
Εργοδότης: Cambridge University Press
Προσόντα: Προϋπηρεσία διάρκειας δύο έως τεσσάρων ετών στην ανάλυση αγορών και την ισορροπία ανάμεσα στην προσφορά και τη ζήτηση υπηρεσιών σε ομάδες πωλήσεων και πελάτες, άριστη γνώση σε στοιχεία στατιστικής και την πρόγνωση μέσα από τη βαθιά κατανόηση των οικονομικών και λειτουργικών συνεπειών, άριστη γνώση των MS Office και, κυρίως, του Excel, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Απολαβές: £ 32.000 - £ 34.700 ετησίως
Κωδ. θέσης: 27312553

Εταιρείες επιλογής προσωπικού
Στο μεταξύ, στον κλάδο εστιάζουν και εταιρείες επιλογής και τοποθέτησης προσωπικού, οι οποίες λειτουργούν ως ενδιάμεσοι των εργοδοτών με τους υποψηφίους. Κάποιες από τις θέσεις που προσφέρουν για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας είναι οι εξής:
 Digital Marketing Manager, Direct Marketing Analyst, Business Data Analyst, Assistant Brand Manager, Social Media Manager, Affiliate Manager, AdWords Executive, Digital Content Strategist, Senior CRM & Loyalty Analyst, Digital Web Developer, Paid Channels Marketing Manager/Senior Executive και Customer Insight Analyst. Το νέο προσωπικό θα κληθεί να εργαστεί σε μία πληθώρα πόλεων, μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Bournemouth, το Crawley, το Cambridge, το Dudley, το Blackpool, το Kingston, το Μπρίστολ, το Purfleet, το Hertfordshire, το Μπράιτον και η Κορνουάλη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις, τα προσόντα και τα καθήκοντα, στα οποία οφείλουν να ανταποκριθούν επιτυχώς οι ενδιαφερόμενοι, διατίθενται στην ιστοσελίδα http://www.reed.co.uk/jobs/marketing-pr.
 

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...