28 Μαΐ 2015

Προσλήψεις στον ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα

Σε νέες προσλήψεις, διαφόρων ειδικοτήτων, ανακοίνωσε πως προχωρά ο όμιλος ΟΤΕ, σε πολλές περιοχές της χώρας όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του οργανισμού.

Συγκεκριμένα ο όμιλος ενδιαφέρεται να προσλάβει:
-Τεχνικούς Πεδίου, στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και σε Ακαρνανία, Αρκαδία, Καβάλα, Κυκλάδες, Λάρισα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Σέρρες, Φθιώτιδα, Χανιά και Χίο.
-B2B Account Managers , στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.
-Τεχνικούς Υπηρεσιών & Υπηρεσιακών Συστημάτων, στο Νομό Αττικής και
-Πωλητές καταστημάτων, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ και τις απαιτήσεις των θέσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ote.gr/web/guest/corporate/company/career/job-openings

Στην ανακοίνωση του Oργανισμού αναφέρεται πως ο όμιλος «υποδέχεται τους νέους εργαζομένους με ένα σύγχρονο πρόγραμμα υποδοχής με κεντρικό μήνυμα «Welcome on Board!» Το πρόγραμμα, που διαρκεί 5 ημέρες, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τη στρατηγική, τις αξίες και τις πολύπλευρες δραστηριότητες του Ομίλου ΟΤΕ  με επίκεντρο τον πελάτη. Παράλληλα, προωθεί στους εργαζομένους τη φιλοσοφία της συνεργασίας μεταξύ των μονάδων και της σύνθεσης διαφορετικών γνώσεων και εμπειριών, ενώ περιλαμβάνει βιωματική εκπαίδευση καθώς και επισκέψεις σε λειτουργίες της πρώτης γραμμής».
 

Πηγή: kerdos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...