23 Απρ 2015

Διαγωνισμός για τις καλύτερες Internet of Things λύσεις για επιχειρήσεις

Το Business IT Excellence είναι ο χώρος που συγκεντρώνονται οι επιχειρήσεις (νομικά πρόσωπα και ατομικές επιχειρήσεις) οι οποίες έχουν αναπτύξει και διαθέτουν μία λύση Internet of Things καθώς και οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μία τέτοια λύση, για να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους. Οι developer – επιχειρήσεις των λύσεων αυτών θα προκριθούν μετά από ψηφοφορία του κοινού, μέσω των social media και μέσω email voting. Οι 15 πρώτες λύσεις που θα διακριθούν από την ψηφοφορία θα κριθούν από μία επιτροπή για να αναδειχτεί ο νικητής του διαγωνισμού BUSINESS IT EXCELLENCE. Ο νικητής και η λύση του θα είναι ο πρωταγωνιστές μίας διαφημιστικής καμπάνιας αξίας 30.000€ και η νικήτρια επιχείρηση θα υπογράψει σύμβαση συνεργασίας με ΟΤΕ / COSMOTE, για την εμπορική προώθηση της λύσης.Παράλληλα, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και σε έναν international διαγωνισμό, με στόχο την προώθηση της λύσης τους σε άλλες 7 ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Κροατία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία και ΠΓΔΜ) μέσω συνεργασίας με τον Όμιλο Deutche Telekom. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στους διεθνείς όρους και προϋποθέσεις, κατά την διαδικασία συμμετοχής.

Η διαδικασία των συμμετοχών θα διαρκέσει από τις 20/4/2015 ως τις 25/5/2015. Επίσης, οι επιχειρήσεις μπορούν επώνυμα να υποστηρίξουν και να ψηφίσουν μία λύση, για να κερδίσουν ένα μεγάλο δώρο, αλλά και να αναδείξουν τη λύση της αρεσκείας τους.

Ψηφίστε μια συγκεκριμένη λύση, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια διαφημιστική καμπάνια αξίας 20.000€, εφόσον η λύση που υποστηρίζετε θα είναι και η νικήτρια.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διαρκέσει από τις 11/5/2015 ως τις 22/6/2015.
 

Περισσότερα στο https://www.businessitexcellence.gr/el/contest/about-the-contest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...