27 Απρ 2015

30 προϊστάμενοι διοίκησης στις αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ) αναζητά 30 έμπειρους και πολυτάλαντους υπαλλήλους με ισχυρά κίνητρα που θα εργάζονται στις αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Ενωσης ως προϊστάμενοι διοίκησης. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους, οι υπάλληλοι της ΕΥΕΔ εναλλάσσονται σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και κεντρικά γραφεία, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου για την ΕΥΕΔ, η οποία προβλέπει ότι το προσωπικό της ΕΥΕΔ υπόκειται σε υψηλό βαθμό κινητικότητας.Τον πίνακα πρόσληψης των 30 επιτυχόντων υποψηφίων θα καταρτίσει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO), που διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει προσόντων και εξετάσεων. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν καλά την αγγλική ή τη γαλλική γλώσσα (σε επίπεδο Β2) και να διαθέτουν σπουδές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πιστοποιούμενες με δίπλωμα/πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων, στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, στα οικονομικά ή στη λογιστική, καθώς και επαγγελματική πείρα τουλάχιστον έξι ετών.

Ο προϊστάμενος διοίκησης επικουρεί τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην εκπλήρωση της αποστολής του όσον αφορά την καθημερινή διαχείριση της αντιπροσωπείας σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς, ιδίως όσον αφορά την ορθή διαχείριση του διοικητικού προϋπολογισμού, των ανθρώπινων πόρων, της υλικοτεχνικής υποστήριξης, της ασφάλειας και της προστασίας της αντιπροσωπείας.

Οσοι προσληφθούν, πρέπει να είναι πρόθυμοι να δεχθούν τον πρώτο διορισμό τους σε αντιπροσωπεία χώρας στην οποία οι συνθήκες διαβίωσης και ασφάλειας ενδέχεται να είναι δυσχερείς. Οι αντιπροσωπείες βρίσκονται σε χώρες στις οποίες οι ευρύτερα ομιλούμενες γλώσσες είναι συνήθως η γαλλική, η αγγλική, η πορτογαλική και η ισπανική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO  έως τις 12 Μαΐου 2015 (στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών).
 

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...