6 Μαρ 2015

Νέα σεμινάρια της Samsung στο InnovAthens

Το  workshop της Samsung «Presentation & Communication skills – Leadership skills» καθώς και το σεμινάριο με θέμα “Educational Skills” για εκπαιδευτικούς θα πραγματοποιηθούν στο InnovAthens.

Τα δύο νέα workshops θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 9 Μαρτίου και την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, InnovAthens.Συγκεκριμένα η Samsung και το British Council διοργανώνουν στις 9 Μαρτίου το σεμινάριο «Presentation & Communication skills» με θέμα την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων (Leadership skills). Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει σε νέους ανθρώπους τα εφόδια για να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα αγγλικά και απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link www.samsung.com/gr/innovathens/ .

Επιπλέον το νέο σεμινάριο με θέμα «Educational Skills», θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το British School στις 12 Μαρτίου. Τo σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους σε τομείς, όπως η διαχείριση του χρόνου, τεχνικές παρουσίασης, τεχνικές επικοινωνίας και δημιουργικότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τους ακόλουθους τρόπους: στο link www.samsung.com/gr/innovathens/, στέλνοντας email στο eleni.koufoudaki@britishcouncil.gr ή καλώντας στο 210 3692342, καθημερινές (11.00 – 17.00).
 

Το κάθε σεμινάριο έχει διάρκεια δύο ώρες (16:00-18:00). Η παρακολούθηση τους είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: pestaola

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...