11 Μαρ 2015

Δημιουργία δωρεάν ιστοσελίδα και e-shop από τον ΕΒΕΠ προς τις επιχειρήσεις Πειραιά

Ψηφιακές  δράσεις για τη δημιουργία ιστοσελίδας τη λειτουργία  e-shop και την προβολή στην Ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη του ΕΒΕΠ, προσφέρει δωρεάν στις επιχειρήσεις το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς. Πρόκειται για δράσεις οι οποίες περιλαμβάνονται στο έργο «Ψηφιακές Δράσεις Ε.Β.Ε.Π.», το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013 προσφέροντας ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες στον επιχειρηματικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά

Με τις εν λόγω ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου, οι οποίες παρέχονται όλες δωρεάν, οι επιχειρηματίες μπορούν:1) Να δημιουργήσουν ιστοσελίδα για την επιχείρησή τους στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του ΕΒΕΠ (www.pcci.gr). Η ιστοσελίδα, ως γνωστόν, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προσέλκυση πελατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ενισχύει την ιδιαίτερη εμπορική εικόνα των επιχειρήσεων, η οποία προβάλλεται ,ταυτόχρονα και συνεχώς, σε όλο τον κόσμο. Το ΕΒΕΠ προσφέρει μια λειτουργική, μοντέρνα και δυναμική ιστοσελίδα, που προβάλλεται από τον Επιχειρηματικό Οδηγό της Ηλεκτρονικής Πύλης του Επιμελητηρίου, αλλά και από τη Νέα Ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη, η οποία αφορά όλες τις επιχειρήσεις, οι οποίες ασχολούνται με τον Τουρισμό.
Επίσης, συνοδεύεται από εύκολο, φιλικό πρόγραμμα διαχείρισης και τροποποίησης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλλάζουν, όποτε το επιθυμούν, κείμενα, πλαίσια, χρώματα, εικόνες, στυλ κ.ά. Ακόμα, εάν διαθέτουν ή αποκτήσουν ένα Domain (π.χ. www.mycompany.gr), μπορούν να ωφεληθούν, συνδέοντάς το εύκολα με την προσφερόμενη ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης του ΕΒΕΠ, η οποία συγκεντρώνει, πληθώρα χαρακτηριστικών, μεταξύ άλλων: ενσωμάτωση βίντεο, ενσωμάτωση θέσης της επιχείρησης σε Google Maps, σύνδεση με την Ηλεκτρονική Αγορά του Επιμελητηρίου, σύνδεση με social media, ενσωμάτωση photo album.

2) Να προωθήσουν προϊόντα οn-line αποκτώντας το δικό τους e-shop, που διασυνδέεται με τη Νέα Ηλεκτρονική Επιμελητηριακή Αγορά. Με βασικό στόχο τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων των εταιρειών σε Ελλάδα και εξωτερικό, το ΕΒΕΠ ετοιμάζει μια τοπική ηλεκτρονική αγορά προϊόντων, προκειμένου να προβάλει όλες τις επιχειρήσεις, που ασχολούνται με το εμπόριο, καθώς επίσης και με τοπικά ή άλλα προϊόντα, ενώ παράλληλα προσφέρει δυναμικό, αυτοδιαχειριζόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) με πολλές δυνατότητες πώλησης.
Ενδεικτικά, το e-shop επιδέχεται διαφόρους τρόπους πληρωμών (πιστωτική, Paypal, κατάθεση σε λογαριασμό, καθώς και αντικαταβολή), ενώ παρέχεται η δυνατότητα προνομιακών τιμών μεταφορικών, μέσω courier σε όλη την Ελλάδα. Η διαχείριση των παραγγελιών γίνεται απλά και εύκολα, ενώ για κάθε on-line παραγγελία, προβλέπεται ενημέρωση και μέσω e-mail. Επιπλέον, παρέχονται διασυνδέσεις με διάφορα κοινωνικά δίκτυα και πιθανούς φίλους ή αγοραστές των προϊόντων, ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα διασυνδέεται και με την Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του ΕΒΕΠ, που ετοιμάζεται ταυτόχρονα, ώστε να αποστέλλει παραγγελίες, απευθείας στην εφαρμογή.

3) Να προβληθούν στην Ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο, πλήρες και αυτοδιαχειριζόμενο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking), εάν διαθέτουν καταλύματα και προσφέρουν διαμονή. Το ΕΒΕΠ δημιουργεί μια νέα Ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη με σκοπό να προβάλει όλες τις επιχειρήσεις-μέλη του, που ασχολούνται με τον Τουρισμό: Καταλύματα, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Πρακτορεία, Τοπικά προϊόντα, και άλλες επιχειρήσεις με τουριστική δραστηριότητα, αλλά και, συνολικά, όλο το τουριστικό προϊόν του Νομού όπως αξιοθέατα, μουσεία και πολλές ακόμα τουριστικές πληροφορίες. Στο πλαίσιο αυτό παρέχεται Ολοκληρωμένη Εφαρμογή Διαχείρισης Καταλύματος και Online Κρατήσεων, με πάρα πολλές δυνατότητες, την οποία διαχειρίζεται αποκλειστικά η επιχείρηση και μπορεί πολύ εύκολα να ενσωματωθεί και στην ιστοσελίδα του κάθε καταλύματος, εάν το επιθυμεί. Η εφαρμογή διασυνδέεται όμως και με τον Κεντρικό Σύστημα Κρατήσεων της Τουριστικής Πύλης, ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητες πώλησης των δωματίων μέσα από το Διαδίκτυο.

Η προσφερόμενη εφαρμογή χρησιμοποιείται από εκατοντάδες Τουριστικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα και διαθέτει πολλά εργαλεία marketing με τους πελάτες. Διαθέτει επίσης πλάνο διαχείρισης, ποικίλους τρόπους πληρωμής της κράτησης (πιστωτική κάρτα, κατάθεση, Paypal, Paymil), ενώ προσαρμόζεται και σε οποιαδήποτε πολιτική κρατήσεων επιθυμεί η κάθε επιχείρηση. Επιπλέον, μπορεί να διασυνδεθεί και με μεγάλα κανάλια πώλησης όπως: Expedia.com, Venere.com και TripAdvisor.com κ.ά., με τα οποία εάν υπάρχει κάποια στιγμή εμπορική συμφωνία, τότε οι κρατήσεις θα εισέρχονται αυτόματα στο ίδιο διαχειριστικό πλάνο. Η λειτουργία και διαχείριση της εφαρμογής είναι απλή και εύκολη, ενώ κάθε κράτηση αποστέλλεται και στο κινητό των επιχειρηματιών, ώστε να ενημερώνονται άμεσα.

 

Πηγή: kerdos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...