17 Μαρ 2015

Επιστήμονες στην Ιρλανδία


Επιστημονικό προσωπικό θετικής κατεύθυνσης επιθυμεί να προσλάβει ο όμιλος επιχειρήσεων Randox με έδρα τη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο όμιλος, με παρουσία σε περίπου 130 χώρες παγκοσμίως, δραστηριοποιείται ως διεθνής κλινικός διαγνωστικός όμιλος εταιρειών, και εμπορεύεται διαγνωστικά αντιδραστήρια και εξοπλισμό για εργαστηριακή ιατρική.Για τα καταστήματά της στη Βόρεια Ιρλανδία η Randox επιθυμεί να προσλάβει επιστήμονες θετικών επιστημών στα εξής γνωστικά αντικείμενα: Βιοχημεία, Βιοτεχνολογία, Βιοϊατρικές επιστήμες, Χημεία, Ηλεκτρολογία Μηχανική, Μηχανολογία Μηχανική, Μηχανική Ανάπτυξης Λογισμικού, Επιστήμες Πληροφορικής, Φυσική και Μαθηματικά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεκδίκηση των θέσεων αποτελεί η κατοχή πτυχίου με ελάχιστο βαθμό «2:1 Honours Degree», για τον οποίο η συνήθης αντιστοίχιση είναι το «λίαν καλώς». Οι επιτυχόντες θα εργαστούν στην πόλη Dungloe της επαρχίας Ντόνεγκαλ στην Ιρλανδία.

Βιογραφικά αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην αγγλική γλώσσα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Lee.Downey@welfare.ie και recruitment@randoxteoranta.com με την ένδειξη CV Randox-EURES Greece.
 

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...