10 Φεβ 2015

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για startups με διεθνή προσανατολισμό

Εργαστήρι διοργανώνει το European Regional Framework for Co-operation (ERFC) στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «Περιφερειακό Επιχειρηματικό Δίκτυο Θερμοκοιτίδων “Black Sea BI-Net”, με αντικείμενο:
Τη στοχευμένη εκμετάλλευση ευκαιριών της διεθνούς αγοράς, τη διασύνδεση με θερμοκοιτίδες της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας ή ανάλογα προγράμματα επιχειρηματικότητας, καθώς και τη δικτύωση (networking) με σκοπό την ανάπτυξη.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφορά μικρομεσαίες και υπό σύσταση επιχειρήσεις.


Η εκκίνηση του εργαστηρίου θα γίνει στον co-working χώρο COHO στη Θεσσαλονίκη στις 17 Φεβρουαρίου, όπου θα δοθούν οι πρώτες κατευθύνσεις. Θα ακολουθήσει μια παρουσίαση σε νέες παγκόσμιες τάσεις επιχειρηματικότητας και γνωριμία των συμμετεχουσών νεοφυών ομάδων και εξωστρεφών επιχειρήσεων.
Μια εβδομάδα μετά, στις 26 Φεβρουαρίου, το εργαστήριο θα μετακομίσει στο THERMI LINK όπου θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις σχετικά με: την προσέγγιση Venture Capitals, την ανεύρεση χρηματοδότησης και τον κατάλληλο επιχειρηματικό σχεδιασμό. Η ημέρα θα κλείσει με coaching session.
Στις 27 και 28 Φεβρουαρίου το εργαστήριο θα λάβει χώρα στο THESSALONIKI SMART UP INNOVATION HUB της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε., όπου και θα γίνουν εντατικότερες συνεδρίες coaching για την ολοκλήρωση των σκεπτικών και θα υπάρξει σχετική διάλεξη για τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η διεθνής αγορά.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται εκτός από τις παραπάνω εταιρίες και από την Atlantis Research και το Innovation Farm. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεν έχει κόστος για τους συμμετέχοντες.
 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Πηγή: epidotisimag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...