12 Φεβ 2015

Start Path_Πρόγραμμα υποστήριξης ευρωπαϊκών startups

Το Start Path Europe είναι μια πρωτοβουλία δωδεκάμηνης διάρκειας με αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένης στήριξη και λύσεων για τις ανάγκες που έχει η κάθε συμμετέχουσα εταιρία. Οι startup επιχειρήσεις επωφελούνται από:
-την καθοδήγηση που προσφέρει η παγκόσμια ομάδα εμπειρογνωμόνων της MasterCard,
-την επαφή με τους συνεργάτες της MasterCard για τη διερεύνηση νέων ευκαιριών
-και τη δυνατότητα ανάπτυξης των λύσεων που ήδη προσφέρει η MasterCard.Πρόκειται, λοιπόν, για μια πρωτοβουλία της εταιρίας που παρέχει σε νέες επιχειρήσεις τη στήριξη και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την αντιμετώπιση των βασικών προκλήσεων της αγοράς και την ανάπτυξή τους. Η πρόσκληση του προγράμματος Start Path Europe της MasterCard απευθύνεται σε εμπορικά startups από όλη την Ευρώπη. Μέχρι και οκτώ εταιρίες θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο δωδεκάμηνο πρόγραμμα, που αφορά τόσο φυσική παρουσία των επιλεγμένων εταιριών όσο και online επικοινωνία, και θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2015.

Η MasterCard καλωσόρισε το 2014 την πρώτη τάξη του Start Path Europe, αποτελούμενη από εταιρίες που επιλέχθηκαν σε περισσότερες από 30 χώρες: Ridango, Zencard, Xpreso, Instabank, MePin και Storee. Το Start Path είναι ανοιχτό για τις νέες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου. Όλες οι λεπτομέρειες και η online αίτηση είναι διαθέσιμες στο www.f6s.com/mastercardstartpath.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα startups λήγει στις 19 Φεβρουαρίου.
 
-->
Περισσότερα στο http://www.startpath.com/

Πηγή: epidotisimag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...