28 Νοε 2014

Προκηρύξεις για μονίμους και συμβασιούχους στην ΕΛΣΤΑΤ

Στην πρόσληψη 33 μόνιμων στατιστικολόγων με σειρά προτεραιότητας προχωρεί η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα Στατιστικής ή Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης ή Στατιστικής και Αναλογιστικής Επιστήμης σχολής ΑΕΙ του εσωτερικού ή ισότιμο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών του εξωτερικού.
Ηδη, η Ανεξάρτητη Αρχή απέσπασε απόφαση του υπουργού Εργασίας, σύμφωνα με την οποία καθορίζονται οι θέσεις που θα καλυφθούν με εργαζομένους ειδικών κατηγοριών που προστατεύονται από τον Νόμο 2643/1998. Πρόκειται για τρεις θέσεις, οι οποίες κατανέμονται στις εξής ισάριθμες κατηγορίες: ΑμεΑ, Πολυτέκνων και τέκνων τους και Τριτέκνων και τέκνων τους.
Οι θέσεις αφορούν υπηρεσίες της ΕΛΣΤΑΤ σε διάφορες περιοχές της χώρας, ωστόσο η πλειονότητα των θέσεων κατανέμεται στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Λασιθίου και Κιλκίς.

Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών

Στο μεταξύ, συνεχίζεται έως τις 3 Δεκεμβρίου η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, www.statistics.gr και στην ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ» για την εγγραφή των ενδιαφερομένων στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών της Αρχής, το οποίο εμπλουτίζεται με νέους συνεργάτες ετησίως.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι αποκλειστικά ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι ή άνεργοι, απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου, με ηλικία από 21 έως 69 ετών. Οι ιδιώτες συνεργάτες λαμβάνουν μέρος σε μη αμειβόμενα υποχρεωτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για την επιμόρφωσή τους σχετικά με τον τρόπο συλλογής, συμπλήρωσης και ελέγχου των ερωτηματολογίων κάθε έρευνας στην οποία συμμετέχουν.
 

Καθένας από τους επιτυχόντες αξιολογείται για το έργο που αναλαμβάνει, κατά τη διάρκεια εκτέλεσής του, η οποία αποτελεί ισχυρό κριτήριο για τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Ανεξάρτητη Αρχή.

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...