29 Οκτ 2014

Διοικητικοί - γραμματείς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Μετεωρολογίας

Προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μετεωρολογίας (World Meteorological Organization), ο οποίος εδρεύει στη Γενεύη.

Στα 64 έτη ζωής του, ο Οργανισμός έχει εδραιωθεί ως ο πλέον εξειδικευμένος φορέας για τη μελέτη των καιρικών και κλιματικών συνθηκών, αλλά και τις γεωφυσικές επιστήμες. Αριθμούσε δε τον Ιανουάριο 2013 191 μέλη από όλο τον κόσμο.


Ο Οργανισμός επιθυμεί να καλύψει μια θέση υψηλών προσόντων και τρεις θέσεις γραμματειακού επιπέδου, για τις οποίες έχει καθοριστεί και προθεσμία για την -ηλεκτρονική- αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων.

Ειδικότερα, οι θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες:
-Επιστημονικός Υπεύθυνος για την Ατμοσφαιρική Eρευνα και το Περιβάλλον (κωδ. 1904) με καταληκτική ημερομηνία την 31η Οκτωβρίου.
-Οι θέσεις γενικών καθηκόντων αντιστοιχούν στις εξής ειδικότητες: Senior Secretary για το πρόγραμμα ελέγχου και μείωσης των τροπικών κυκλώνων (κωδ. 1906) και τελική υποβολή αιτήσεων έως τις 12 Νοεμβρίου, Senior Secretary για το Τμήμα Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων (κωδ. 1905) και καταληκτική προθεσμία στις 7 Νοεμβρίου, και Administrative Assistant για το Τμήμα Ατμοσφαιρικής Eρευνας και Περιβάλλοντος (κωδ. 1897), για την οποία αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 4 Νοεμβρίου.
 

Η αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, ενώ για περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις, τα προσόντα και τα καθήκοντα καθεμίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλοηγηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του WMO, https://www.wmo.int/pages/index_en.html και, συγκεκριμένα, στην κατηγορία Vacancies.

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...