13 Οκτ 2014

Ανταλλαγή ιδεών στην Θεσσαλονίκη

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα της επιχειρηματικότητας είναι και η συνεργασία μεταξύ ατόμων ή ομάδων που έχουν κοινά πεδία δράσης αλλά δεν γνωρίζουν ό ένας την ύπαρξη του άλλου, με αποτέλεσμα να χάνεται αρκετό έδαφος στον δρόμο για την επιτυχία.

Μια καλή προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα αυτό γίνεται στην Θεσσαλονίκη μέσα από μια συνάντηση που διοργανώνεται από μια ομάδα προγραμματιστών, την SKGTech, στις 07 Νοεμβρίου 2014 στο City Hall.


Όλες οι τεχνολογικές κοινότητες της Θεσσαλονίκης σε ένα μέρος την ίδια ώρα, παρουσιάζουν τι κάνουν και τι αγαπούν σε ένα χαλαρό και φιλικό κλίμα.

-Συμμετοχή: Κοινότητες / ομάδες / άνθρωποι που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή είναι φυσικά δωρεάν και ανοιχτή για όλους.
-Σκοπός: Να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωρίσουν τις ήδη υπάρχουσες κοινότητες και τις δράσεις τους, να οργανώσουν τις δικές τους κοινότητες και να δημιουργήσουν συνέργειες μεταξύ τους.
-Ποιοι είναι: Το SKGTech είναι μία ομάδα προγραμματιστών που έχουν ως σκοπό την ενδυνάμωση της κοινότητας των φίλων της τεχνολογίας με το να φέρνουν σε επαφή τις ομάδες μεταξύ τους και την παροχή ενός δυναμικού ημερολογίου γεγονότων της πόλης.
 

Περισσότερες πληροφορίες στο http://together.skgtech.io/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...