8 Οκτ 2014

Φεστιβάλ Καριέρας 2014 στο Γκάζι

Το Φεστιβάλ Καριέρας διοργανώνεται στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2014 στην «Τεχνόπολις», του Δήμου Αθηναίων.  Το τριήμερο Φεστιβάλ απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, σε εκείνους που θέλουν να εξελίξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, σε όλους όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Μια ακόμη καινοτομία φέτος αποτελεί το Up Event, οι ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, οι οποίοι, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία και υποδεικνύουν μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα την ιδέα μας! Το Up Event θα πραγματοποιηθεί και τις τρεις ημέρες του Φεστιβάλ Καριέρας 2014 στο αμφιθέατρο του 9.84 στην «Τεχνόπολις» και το πρόγραμμα των ομιλιών θα ανακοινωθεί σύντομα.


Το πρόγραμμα των 3 ημερών έχει ως εξής:

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 4.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ.
Up Event στο αμφιθέατρο του 9.84 και live streaming του που θα αναμεταδίδεται στην κεντρική πλατεία της «Τεχνόπολις», Δήμου Αθηναίων. Στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται και περίπτερα εταιριών και οργανισμών καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι εκπρόσωποι των οποίων, θα δίνουν συμβουλές και πληροφορίες για θέματα: εθελοντισμού, επιδοτούμενων προγραμμάτων για ανέργους όλων των ηλικιών, freelancing και πώς να ξεκινήσεις το δικό σου start-up, career counseling και εναλλακτικών επαγγελμάτων (π.χ. γεωργία, νέες καλλιέργειες κ.λπ.)

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 8.30 μ.μ. – 10.30 μ.μ.:
Live Penny & The Swingin’ Cats και The Burger Project

Σάββατο- Κυριακή, 11-12 Οκτωβρίου 10 π.μ. – 6 μ.μ.
Ημέρες Καριέρας

Εκτός από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες του Up Event, οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες εταιρίες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, να ενημερωθούν για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από τους πιο έγκυρους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και να γνωρίσουν start up επιχειρήσεις! Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, οι υποψήφιοι συναντούν κι επικοινωνούν με τις εταιρίες, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς κι εκπαιδευτικούς οργανισμούς που απαρτίζουν την αγορά εργασίας και εκπαίδευσης.

Εκτός των άλλων, προσφέρεται η δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας που ανήκει σε ευάλωτη οικονομικά/κοινωνικά ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία. Για να μπορέσει κάποιος να κάνει αίτηση για την υποτροφία θα πρέπει απαραίτητα να επισκεφτεί τις Ημέρες Καριέρας στις 11 ή 12/10.

Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα για δωρεάν career counseling και προσωπική συμβουλευτική για θέματα εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η είσοδος στο Φεστιβάλ Καριέρας 2014 είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες, με απαραίτητη την online εγγραφή στο www.kariera.gr ή το www.careerdays.gr .
 

Επικοινωνία: τηλ.: 210-81.15.300 Email: marketing@kariera.gr     
www.facebook.com/karieragr   www.twitter.com/karieragr

Περισσότερα στο carrierdays

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...