9 Σεπ 2014

Προγράμματα Λογιστικής, Ελεγκτικής & Management από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και το ΕΚΠΑ

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ ανακοινώνουν τη διάθεση εξειδικευμένων επιμορφωτικών Προγραμμάτων στους τομείς της Λογιστικής, της Ελεγκτικής, του Management, των Τραπεζικών, των Νομικών και της Φορολογίας.
Τα Προγράμματα απευθύνονται σε αποφοίτους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ και Λυκείου με εργασιακή εμπειρία που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις ή να αξιοποιήσουν τα προσόντα που ήδη έχουν, ώστε να μπορούν να απασχοληθούν σε Λογιστικά Γραφεία, Επιχειρήσεις, Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς, Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις κ.α.


Η διάρκεια των προγραμμάτων κυμαίνεται από 5 μήνες έως ένα έτος και η επιτυχής παρακολούθησή τους οδηγεί στην απόκτηση «Professional Certificate» ή «Advanced Professional Certificate» αντίστοιχα, στο εκπαιδευτικό αντικείμενο που επιλέγουν οι ενδιαφερόμενοι.

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

  -Financial Expert in IFRS
  -Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στη Λογιστική και τις Επενδύσεις
  -Λογιστική, Τραπεζική και Διεθνή Χρηματοοικονομικά
  -Νομοθεσία και Λογιστική
  -Διαχείριση Κινδύνων και Εσωτερικός Έλεγχος
  -Στρατηγική των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομική Λογιστική
  -Διεθνής Τραπεζική και Έλεγχος
  -Διοικητική Λογιστική και Χρηματοοικονομικά
  -Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στη Λογιστική και στο Στρατηγικό Σχεδιασμό Επιχειρήσεων


Τα προγράμματα επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη δομή των Προγραμμάτων στην ιστοσελίδα: http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/soel

Η διδασκαλία των Προγραμμάτων συνδυάζει δια ζώσης μαθήματα από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές και Νομικούς του Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning) από Εξειδικευμένους Επιστήμονες / Συνεργάτες του Πανεπιστημίου Αθηνών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Για όσους διαμένουν εκτός Αττικής υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων και μέσω Live Streaming.
 

Έναρξη Μαθημάτων:  27/10/2014

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210.3689396 & 210.36.89383 ή στο email: iesoel@elke.uoa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...