8 Σεπ 2014

Προσλήψεις σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Προκηρύχθηκε ο πολυαναμενόμενος διαγωνισμός του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για την κάλυψη 210 θέσεων εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου εντεκάμηνης διάρκειας.

Οι θέσεις κατανέμονται σε 16 ειδικότητες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι η Τεχνολογική Εκπαίδευση με 107 θέσεις, ενώ ακολουθούν η Δευτεροβάθμια με 76, η Υποχρεωτική με 25 και η Πανεπιστημιακή με δύο θέσεις. Οσο για τις ειδικότητες που συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων είναι οι ακόλουθες τέσσερις:


• ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 107 θέσεις,
• ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων, 60 θέσεις,
• ΥΕ Τραπεζοκόμων, 15 θέσεις, και
• ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, δέκα θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν τρεις Μάγειρες ΔΕ, δύο υπάλληλοι Οικονομικού Λογιστικού ΠΕ, δύο Ελαιοχρωματιστές ΔΕ, δύο Μηχανοξυλουργοί ΔΕ και δύο Υδραυλικοί ΔΕ. Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες: Αλουμινά, Ηλεκτρολόγου, Θερμοϋδραυλικού, Πλακά, Σιδερά, Σοβατζή και Ψυκτικού, όλες κατηγορίας ΔΕ.
 

Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως την ημερομηνία λήξης της λειτουργίας των παιδικών σταθμών. Αιτήσεις υποβάλλονται Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 5127942.

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...