2 Σεπ 2014

Καριέρα για Ελληνες γιατρούς σε αγγλικά νοσηλευτικά ιδρύματα

Στην πρόσληψη 26 Ιατρών, ειδικευμένων και ειδικευόμενων, προχωρούν κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα στην Αγγλία μέσω της εταιρείας τοποθέτησης προσωπικού, GlobalMediRec.

Ειδικότερα, στην Κεντρική και τη Βόρεια Αγγλία, οι θέσεις αφορούν δύο Συμβούλους Οξείας Εσωτερικής Ιατρικής (Consultant in Acute Internal Medicine), δύο Συμβούλους και δύο Εξειδικευμένους Ιατρούς στη Γαστρεντερολογία και δύο Ειδικευμένους Αναισθησιολόγους. Στην Κεντρική Αγγλία θα προσληφθούν, επίσης, τρεις Εξειδικευμένοι Νεφρολόγοι και τρεις Εξειδικευμένοι Ιατροί Γενικής Χειρουργικής με εξαιρετική εμπειρία στις μεταμοσχεύσεις νεφρών, ενώ στη Βόρεια Αγγλία θα επιλεγούν, ακόμη τέσσερις Ιατροί, εκ των οποίων δύο με εξειδίκευση στην Οφθαλμολογία και δύο Σύμβουλοι Παιδιατρικής με πολύ καλή εμπειρία σε Εξωτερικά Ιατρεία.


Σε νοσηλευτικά ιδρύματα σε μικρή απόσταση (μία περίπου ώρα) από το Λονδίνο θα τοποθετηθούν τέσσερις Ειδικευμένοι Ιατροί σε καθεμία από τις ειδικότητες: Ραδιολογία, Γηριατρική, Ατυχήματα και Εκτακτα Περιστατικά και Αναισθησιολογία.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν αρχικά με ετήσιο συμβόλαιο και προοπτική ανανέωσής του, εφόσον το επιθυμεί είτε ο ιατρός ή η διοίκηση του νοσοκομείου μετά τη λήξη του αρχικού συμβολαίου. Κάποια από τα προσόντα που απαιτούνται για την κάλυψη των θέσεων είναι ο τίτλος ειδικότητας και η πρόσφατη νοσοκομειακή προϋπηρεσία για τις θέσεις Συμβούλων, το δικαίωμα εγγραφής τους στο General Medical Council και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Περισσότερες πληροφορίες προσφέρονται στο τηλέφωνο 6934 803930, στην ηλεκτρονική διεύθυνση katerina.kontalipou@globalmedirec.com και στην ιστοσελίδα www.globalmedirec.com/jobs/greek-doctors.htm
 

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...