15 Αυγ 2014

74 προσλήψεις στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Εκπαιδευτές διαφόρων γνωστικών αντικειμένων θα προσλάβει η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, για τη διδασκαλία των μαθημάτων και την παροχή ερευνητικού, επιστημονικού, διοικητικού και οργανωτικού έργου.

Από τις 74 θέσεις, οι 26 αφορούν εκπαιδευτικό προσωπικό και οι υπόλοιπες 48 στρατιωτικό διδακτικό προσωπικό.

Αναλυτικά, η Σχολή θα προσλάβει τρεις εκπαιδευτές με αντικείμενο τη γενική άθληση, τρεις με αντικείμενο την κολύμβηση, δύο με αντικείμενο την Αγγλική γλώσσα και φιλολογία και δύο για το πεδίο Ελληνική γλώσσα και φιλολογία. Από έναν ειδικό επιστήμονα θα μοιραστούν τα επιστημονικά πεδία: Υπολογιστικά μαθηματικά, μαθηματικά, ιστιοπλοΐα ανοιχτής θαλάσσης, ιστιοπλοΐα τριγώνου, κωπηλασία, πετoσφαίριση, καλαθοσφαίριση, στίβος-ρίψεις, ξιφασκία, χορός, ναυτική μετεωρολογία, γενική και εφαρμοσμένη φυσική, χημεία, δίκαιο της θάλασσας, οικονομία και, τέλος, Γερμανική γλώσσα και φιλολογία.


Σε ό,τι αφορά το στρατιωτικό διδακτικό προσωπικό, αυτό θα καλύψει ανάγκες των εξής γνωστικών πεδίων: επιχειρησιακή έρευνα, ναυτική τέχνη, στοιχεία ναυτιλίας, γενική ναυτιλία, εφαρμοσμένη ναυτιλία, χειρισμοί πλοίου, Εφαρμ. ΗΝ Ναυτιλία-Πλοήγηση, Η/Ν χάρτες και ΣΓΠ, εφαρμοσμένη ναυτιλία πλοήγηση, εργαστήριο ναυτιλίας και θαλάσσιων επιστημών (12 θέσεις), εργαστήρια φυσικής, ηγεσία, εργαστήριο ηλεκτρονικής, εργαστήριο τηλεπικοινωνιών, βλητικήπυροβολική, τεχνολογία συστημάτων μάχης, ύφαλα όπλα, υδροακουστική-σόναρ, ναυτικές επιχειρήσεις, ναυπηγική, ηλεκτρονική υπολογιστές και ηλεκτροτεχνία.
 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πέραν της αίτησης να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών και πιστοποιητικά/βεβαιώσεις της επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων είναι έως 25 Αυγούστου στη διεύθυνση:
Σχολή Ναυτικών Δοκίμων , Κοσμητεία,
Τέρμα Λεωφόρος Χατζηκυριακού, Xατζηκυριάκειο
Πειραιάς.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε: στη Γραμματεία της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 13:00 ώρα, στα τηλέφωνα:
 210-4581309 210-4581644,
στην ιστοσελίδα της Σ.Ν.Δ. www.hna.gr και στην ιστοσελίδα του Γ.Ε.Ν. www.hellenicnavy.gr

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...