26 Αυγ 2014

669 τραπεζικά στελέχη ζητά η γαλλική BNP Paribas

Στην πρόσληψη 669 στελεχών τραπεζικής και άλλων συναφών ειδικοτήτων προχωρά το αμέσως επόμενο διάστημα ο γαλλικός τραπεζικός κολοσσός BNP Paribas για την κάλυψη των αναγκών του στη Γαλλία και σε πέντε ακόμα ευρωπαϊκές χώρες.
Η τράπεζα, η οποία δραστηριοποιείται σε 75 χώρες παγκοσμίως, απασχολεί πάνω από 185.000 εργαζομένους σε 300 διαφορετικά αντικείμενα. Ενδεικτικά ορισμένες από τις θέσεις που προσφέρει η BNP Paribas στην Ευρώπη.


Γαλλία
Τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων -338 στο σύνολό τους- θα προσλάβει η τράπεζα για τα γραφεία της στη Γαλλία.

Αγγλία
Στην κάλυψη 59 θέσεων προχωρά η τράπεζα για τα γραφεία της στην Αγγλία. Οι επιτυχόντες θα εργαστούν στο Λονδίνο και τη Γλασκόβη ως μόνιμο προσωπικό με εξαίρεση μία θέση με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου.

Βέλγιο
Με 196 εργαζομένους για πρακτική άσκηση και μόνιμη απασχόληση θα ενισχύσει τα γραφεία της στο Βέλγιο η BNP Paribas και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, στην Αμβέρσα, στο Γκενκ, στο Jette και στην Ανατολική Φλάνδρα.

Γερμανία
Στο Ντίσελντορφ, στο Μόναχο, στην Καρλσρούη, στο Βερολίνο και στη Φρανκφούρτη θα τοποθετηθούν οι 23 εργαζόμενοι που θα προσληφθούν από την BNP στη Γερμανία.

Ιταλία
Είκοσι πέντε θέσεις, εκ των οποίων έξι για πρακτική άσκηση, προσφέρονται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Τοσκάνη, τη Λομβαρδία, την Καμπανία, τη Βενετία, τη Σικελία, τη Νάπολη, στο Μιλάνο και στη Ρώμη.

Λουξεμβούργο
Από τις 26 θέσεις που αντιστοιχούν στα γραφεία της τράπεζας στο Λουξεμβούργο, για πρακτική άσκηση προορίζονται οι εξής: Stage Structured Operations Administration Officer, Stage Professional Banking, Stage Marketing - Assistant Chef de Produit, Stage assistant service Compliance και Stage Marketing et Communication.
Οι υπόλοιπες θέσεις, οι οποίες αφορούν μόνιμη απασχόληση, κατανέμονται στις ειδικότητες: Sales & Marketing Portfolio Management, Dealing Agent, Legal Advisor, Fund Accountant, Investment Compliance Officer, Comptable Assurance experimente, Charge de relations Middle Office, Private Equity & Real Estate Team Manager, Charge de Communication Digitale, Comptable Assurance και TA Relationship Officer.
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αναλυτικότερες πληροφορίες για τις θέσεις που προσφέρονται, τα προσόντα που απαιτούνται και τον τρόπο για την αποστολή βιογραφικών μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα της PNB Paribas, http://www.bnpparibas.com/en/careers/job-offers

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...