4 Ιουλ 2014

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από το IST College

Το IST, διοργανώνει Διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με γενικό τίτλο «CRAZY BUSINESS IDEAS», με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη.  O Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Β.Ε.Π).


Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο υποψήφιος θα πρέπει να καταθέσει την ιδέα του μέσω της ειδικά σχεδιασμένης για το συγκεκριμένο σκοπό ιστοσελίδας www.crazybusinessideas.gr, υποβάλλοντας ένα μικρό κείμενο με την περιγραφή της ιδέας, μαζί με μία φωτογραφία ή σχέδιο της ιδέας. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί εγγραφή του υποψηφίου στην ιστοσελίδα όπου θα δηλώνει τα προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο, mail, τηλέφωνο και ηλικία) και θα βεβαιώνει (εάν είναι ανήλικος) τη συναίνεση των γονέων ή των προσώπων που ασκούν την γονική του μέριμνα. Επιπλέον, στην περίπτωση ομαδικής συμμετοχής, ένα μόνο μέλος της ομάδας δηλώνει τα στοιχεία του στη φόρμα εγγραφής. Τα ονόματα των υπολοίπων μελών της ομάδας, πρέπει να αναφέρονται (συμπεριλαμβανομένου του μέλους που πραγματοποίησε την εγγραφή) κάτω από το κείμενο που περιγράφει την ιδέα.

Η υποβολή φωτογραφίας ή σχεδίου είναι υποχρεωτική εφόσον στην ουσία περιγράφει εικαστικά την ιδέα. Επιπρόσθετα, ο υποψήφιος μπορεί, εάν το επιθυμεί, και προκειμένου να προωθήσει ακόμη περισσότερο την ιδέα του, να βιντεοσκοπήσει την περιγραφή της ιδέας από τον ίδιο ή/και μέλη της ομάδας του και να ανεβάσει το link του video στο τέλος του κειμένου που καλείται να υποβάλει.

Η αξιολόγηση των ιδεών χωρίζεται σε δύο φάσεις:
  α.Ψηφοφορία του κοινού («προκριματική» φάση) μέσω facebook
  β. Επιτροπή επιχειρηματιών και ακαδημαϊκών («ημιτελική» και «τελική» φάση)

Το 1ο βραβείο θα είναι:
€5.000 από το IST ως χρηματικό βραβείο για να μετατρέψει την ιδέα του σε επιχείρηση
Εργαλείο για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδας (προσφορά του CU)
Κάλυψη τηλεπικοινωνιακών εξόδων για 8 μήνες (προσφορά του CU)
Wi-fi keyboards (προσφορά του CU)
Πλήρη εξοπλισμό μίας θέσης εργασίας (προσφορά του Πλαισίου)
Το δώρο του Πλαισίου που αφορά στον πλήρη εξοπλισμό μία θέσης εργασίας, περιλαμβάνει ένα γραφείο με συρταριέρα, μία καρέκλα εργασίας και  έναν πλήρως λειτουργικό υπολογιστή με οθόνη

Το 2ο βραβείο θα είναι:
Πλήρης υποτροφία για προπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής τους
Εργαλείο για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδας (προσφορά του CU)
Κάλυψη τηλεπικοινωνιακών εξόδων για 8 μήνες (προσφορά του CU)
Wi-fi keyboards (προσφορά του CU)
 

Το 3ο βραβείο θα είναι:
Πλήρης υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής τους
Εργαλείο για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδας (προσφορά του CU)
Wi-fi keyboards (προσφορά του CU)

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.crazybusinessideas.gr/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...