30 Ιουλ 2014

Δωρεάν δραματουργικές σπουδές για ανέργους από τον Ίασμο

Δωρεάν φοίτηση 1.200 ωρών προσφέρουν οι σχολές Βασίλης Διαμαντόπουλος και ΙΑΣΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα σε άνεργους νέους 18-29 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα περάσουν από ακρόαση αφού υποβάλουν αίτηση έως τις 5 Σεπτεμβρίου στις γραμματείες των σχολών Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
-Φωτοτυπία ταυτότητας
-Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας
-Πρωτότυπη κάρτα ανεργίας
-Μια έγχρωμη φωτογραφίαΟι υποψήφιοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ένα μονόλογο, ένα ποίημα, ένα τραγούδι καθώς και αυτοσχεδιασμό.

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος οραματιζόταν ευκαιρίες για τους μη προνομιούχους μεν, αλλά με καλλιτεχνικές ανησυχίες δε. Για τους ανθρώπους με ταλέντο το οποίο θα χαθεί μέσα στις δυσκολίες του βιοπορισμού. Όποιος παλεύει να επιβιώσει δεν έχει μυαλό για την «πολυτέλεια» που λέγεται Πολιτισμός. Αυτό το χάσμα έρχονται να καλύψουν τα προγράμματα δωρεάν κατάρτισης για άνεργους νέους. Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος τα εμπνεύστηκε κι εμείς τα συνεχίζουμε ακολουθώντας πιστά το όραμα του. Δεν πρόκειται για ευκαιριακά προγράμματα αλλά για προγράμματα ανίχνευσης ταλέντων που οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες συνήθως δεν επιτρέπουν την εξέλιξη τους.Οι διευθύνσεις:
Μπούσγου 20
Πεδίον του Άρεως
Αθήνα
ύψος στάσης Σόνια 

Εγνατίας 45
Θεσσαλονίκη
ύψος στάσης Αντιγονιδών
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις γραμματείες των σχολών Δευτέρα έως Παρασκευή από 10.00 – 21.00 στα τηλέφωνα 210 6411823 και 2310 530660.

Πηγή: epidotisimag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...