23 Ιουν 2014

DESY_Ζήτηση για Ελληνες ηλεκτρολόγους μηχανικούς και φυσικούς

Στην πρόσληψη επιστημόνων προχωρά το Κέντρο Επιτάχυνσης Στοιχειωδών Σωματιδίων (DESY) με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας.

Το ερευνητικό κέντρο προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση για έναν μεγάλο αριθμό επαγγελμάτων, ενθαρρύνει τις καινοτομίες και συνεργάζεται με τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις για την προώθηση νέων τεχνολογιών, ωφέλιμων για την κοινωνία. Φιλοξενεί δε περισσότερους από 3.000 προσκεκλημένους ερευνητές από 40 χώρες κάθε χρόνο, ενώ αποτελεί έναν περιζήτητο εταίρο για εθνικές και διεθνείς συνεργασίες.

Οσο για τις ειδικότητες που ζητούνται αυτήν τη στιγμή από το DESY, είναι οι ακόλουθες:• Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Φυσικών ή Μηχανικών Πληροφορικής για κατασκευή λογισμικού για ραδιοσυχνότητες,

• Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή Φυσικών για κατασκευή εξαρτημάτων για μελέτη ραδιοσυχνοτήτων, και

• Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Φυσικών ή Μηχανικών Πληροφορικής για σχεδιασμό software και hardware.

Στην περίπτωση αυξημένου αριθμού ερευνητών και επιστημόνων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εργαστούν σε αυτό, το DESY προτίθεται να διοργανώσει ημέρα συνεντεύξεων στην Αθήνα, η οποία θα ανακοινωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα.
 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του προγράμματος κ. Γιώργο Καραχάλιο στο τηλέφωνο 210 9989195 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gekar@oaed.gr, στην οποία αποστέλλονται και βιογραφικά σημειώματα.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του DESY  και του ΟΑΕΔ.

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...