6 Ιουν 2014

120 υποτροφίες για έρευνα στον «Δημόκριτο»


Εκατόν είκοσι υποτροφίες προσφέρει σε μεταπτυχιακούς φοιτητές το Εθνικό Κέντρο Ερευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» για το 2014.
Ειδικότερα, ο φορέας απέσπασε την έγκριση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και αναμένεται η σταδιακή προκήρυξη των υποτροφιών. Βασική αποστολή των προγραμμάτων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. είναι η παροχή υψηλής στάθμης εκπαίδευσης σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών, επαγγελματικής κατάρτισης, προσανατολισμού και ενημέρωσης και συνεχιζόμενης κατάρτισης, η οποία απευθύνεται σε πτυχιούχους, φοιτητές όλων των βαθμίδων, μαθητές, εξειδικευμένες ομάδες αλλά και στο ευρύ κοινό.
 
-->
Στα 48 χρόνια λειτουργίας του, στον τομέα της εκπαίδευσης, έχει να επιδείξει πάνω από 1.500 εκπονήσεις διδακτορικών διατριβών, 500 μετεκπαιδεύσεις καθηγητών μέσης εκπαίδευσης, αλλά και 230 καταρτίσεις σε τεχνολογίες αιχμής αποφοίτων ΤΕΙ και τεχνικών σχολών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική σελίδα www.demokritos.gr, προκειμένου να ενημερωθούν για τα προγράμματα αλλά και τις μελλοντικές δράσεις του φορέα.

Πηγή: ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...