15 Μαΐ 2014

Πρακτική άσκηση σε Coca-Cola 3E

Αιτήσεις από φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ δέχεται η Coca-Cola Τρία Eψιλον, στο πλαίσιο του προγράμματος πρακτικής άσκησης στο Τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας, με τίτλο «Sales Internship 2014».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές και σπουδαστές τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Εμπορίας & Διαφήμισης και Τουριστικών επαγγελμάτων με καλή ακαδημαϊκή επίδοση, γνώση Η/Υ, με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, με ικανότητες οργάνωσης και προγραμματισμού, με πνεύμα ομαδικότητας και όρεξη για μάθηση.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν ως ενεργά μέλη της ομάδας των πωλήσεων και να αναλάβουν την υποστήριξη συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής, με προτεραιότητα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Coca-Cola Τρία Eψιλον και την ενίσχυση της εικόνας των προϊόντων της εταιρείας στην αγορά.
 

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους θα έχουν την ευκαιρία να «λειτουργήσουν ως ένα» με την ομάδα πωλήσεων, να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές συνθήκες αγοράς, βιώνοντας τις αξίες της εταιρείας, λαμβάνοντας καθ' όλη τη διάρκεια της άσκη- σής τους εποικοδομητικό feedback.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στο e-mail: Info@cchellenic.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...