30 Απρ 2014

395 επικουρικοί γιατροί σε νοσοκομεία και ΕΚΑΒ

Σε 395 ανέρχονται οι «ανοιχτές» θέσεις επικουρικών ιατρών που προκήρυξε το υπουργείο Υγείας για τα νοσηλευτικά ιδρύματα στις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας και το ΕΚΑΒ.
Επτά γιατροί θα εργαστούν στο ΕΚΑΒ και, συγκεκριμένα, στην Κεντρική Υπηρεσία και στα ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Λάρισας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας και ΠάτραςΤο προσωπικό θα επιλεγεί από τους ήδη υπάρχοντες καταλόγους των επικουρικών ιατρών που διαθέτει το υπουργείο Υγείας, ενώ καλούνται οι εγγεγραμμένοι ιατροί να καταθέσουν συμπληρωματική αίτηση με τη θέση προτίμησής τους έως τις 30 Απριλίου.

Οι θέσεις αφορούν Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, μεταξύ των οποίων Γενικούς Ιατρούς, Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους, Καρδιολόγους, Γυναικολόγους, Νεφρολόγους, Παθολόγους, Παιδιάτρους, Ορθοπεδικούς, Ακτινοδιαγνώστες, Νευροχειρουργούς, Οφθαλμιάτρους, Κυτταρολόγους, Νευροχειρουργούς, Νευρολόγους, Ωτορινολαρυγγολόγους, Ουρολόγους, Αιματολόγους, Αγγειοχειρουργούς, Πνευμονολόγους, Ψυχιάτρους και Ρευματολόγους.


Οσο για τις υγειονομικές περιφέρειες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι ακόλουθες:
1η ΥΠΕ, 102 θέσεις,
2η ΥΠΕ, 92 θέσεις, και
4η ΥΠΕ, 50 θέσεις.
 
Υστερα από αίτημα των ειδικών μονάδων των νοσοκομείων απευθύνεται έκκληση να επιλέξουν θέσεις Ιατροί οι οποίοι διαθέτουν αντίστοιχη εμπειρία σε ΜΕΘ, ΜΕΝΝ, μονάδες, μεταμόσχευσης και παιδιατρικά νοσοκομεία.

ΕΚΑΒ
Επτά θέσεις Ιατρών προσφέρονται στο ΕΚΑΒ και, συγκεκριμένα, στην Κεντρική Υπηρεσία και στα ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Λάρισας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας και Πάτρας. Ας σημειωθεί ότι στις θέσεις θα τοποθετηθούν Ιατροί των ειδικοτήτων: Αναισθησιολογίας, Γενικής Ιατρικής, Καρδιολογίας, Ορθοπεδικής, Παθολογίας, Πνευμονολογίας και Χειρουργικής. Κατ' εξαίρεση θα επιλεγούν επίσης Ιατροί που κατέχουν πτυχίο επάρκειας στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 213 2161228.

Πηγή: ethnos.gr/entheta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...