22 Μαρ 2014

Χρηματοδότηση συμμετοχής στην Έκθεση EU-China Business & Technology

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Dragon Star “Dragon – Sustaining Technology And Research (EU-China Collaboration)”, υλοποιεί δράση συν-χρηματοδότησης των εξόδων μετακίνησης ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Κίνα για συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικής / τεχνολογικής συνεργασίας (B2B) παράλληλα με την Έκθεση «EU-China Business & Technology Co-operation Fair». Τόσο η έκθεση όσο και η εκδήλωση «B2B» θα πραγματοποιηθούν στις 21-23 Οκτωβρίου 2014, στην Chengdu, Κίνα, με στόχο την επίτευξη επιχειρηματικών, τεχνολογικών ή ερευνητικών συνεργασιών με αντίστοιχες κινέζικες επιχειρήσεις ή τεχνολογικούς και ερευνητικούς φορείς.

Η 2η πρόσκληση υποβολής προτάσεων είναι ανοιχτή από 04/03/2014 μέχρι 30/04/2014, στο πλαίσιο της οποίας ευρωπαϊκές επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Εν συνεχεία όλοι οι φάκελοι θα αξιολογηθούν από τετραμελής επιτροπή και οι προτάσεις οι οποίες θα λάβουν θετική αξιολόγηση θα χρηματοδοτηθούν προκειμένου να πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχες επιχειρήσεις ή φορείς στην Κίνα στο πλαίσιο της εκδήλωσης επιχειρηματικής / τεχνολογικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της Έκθεσης «EU-China Business & Technology Co-operation Fair». Συγκεκριμένα, χρηματοδοτεί το ταξιδιωτικό κόστος μέχρι το ποσό των €2.500 ανά επιχείρηση. Εκτιμάται ότι θα χρηματοδοτηθούν κατ’ ελάχιστον 15 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ή επιχειρηματικοί και τεχνολογικοί φορείς και θα διατεθεί το ποσό των €37.500.
 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής, τα κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής καθώς και τη διαδικασία χρηματοδότησης και απολογισμού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες του ΣΒΒΕ / Enterprise Europe Network – Hellas (κα. Μόνικα Νάζη, Υπεύθυνη Πληροφόρησης, τηλ: 2310 539817 εσωτ. 207, fax: 2310 541491, email: m.nagy@sbbe.gr).

sbbe.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...