7 Φεβ 2014

Εργαστήρι ενεργοποίησης - κινητοποίησης ανέργων

Ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης  Ανέργων στους Νομούς Αττικής και  Θεσσαλονίκης.


Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική  Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών), καθώς επίσης θα τους δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής τους σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.
Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου θα υλοποιηθούν ομάδες για τις προαναφερόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον  Νομό Αττικής, θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 12/2/2014 στην ΕΠΑΣ Καλαμακίου (Δωδεκανήσου 6-10, δίπλα από τον ΟΑΕΔ Δάφνης και δίπλα στον σταθμό του Μετρό Ηλιούπολης) από τις 09:00 έως τις 14:30.
Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον Νομό Θεσσαλονίκης, θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 13/02/2014 στην 1η ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης (Λαγκαδά 117-119) από τις 09:00 έως τις 14:30.
 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της υπηρεσίας σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες  στον διαδικτυακό τόπο  www.oaed.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...