26 Φεβ 2014

Πρόγραμμα ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και προσωπικών χαρακτηριστικών

Το ACT (Achieving Change Together) είναι το πρόγραμμα της AIESEC που σου δίνει την ευκαιρία να αναπτύξεις τις ηγετικές σου ικανότητες και τα προσωπικά σου χαρακτηριστικά, μέσα από μία εμπειρία ομάδας που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη και λειτουργία του οργανισμού. Είσαι μέλος μιας ομάδας που έχει συγκεκριμένους στόχους και δουλεύει βάσει πλάνου για να τους πετύχει, σε τομείς όπως: Promotion και Marketing, Πωλήσεις, Τεχνολογία και Πληροφορική, Διεθνείς Σχέσεις & Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πιο αναλυτικά το ACT αποτελείται από 5 τομείς, τους οποίους μπορείς να επιλέξεις με βάσει τα ενδιαφέροντα, τη σχολή σου ή τις γενικότερες προτιμήσεις σου και είναι οι εξής:

1. Customer Relationship Management
Τα άτομα σε αυτό τον τομέα μαθαίνουν πώς να αναπτύσσουν και να διατηρούν σχέσεις με τους συμμετέχοντες και τους συνεργάτες του οργανισμού διαχειρίζοντας τα συστήματα και τις διαδικασίες του.
Παράλληλα, διασφαλίζουν την παροχή υψηλής και ποιοτικής εμπειρίας σε κάθε συμμετέχοντα κατανοώντας τη σημασία της διαχείρισης, της ικανοποίησης και της εξυπηρέτησης αυτών.

2. Promotion and Marketing
Τα άτομα που ανήκουν σε αυτόν τον τομέα μπορούν να απασχοληθούν με την ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών προώθησης των προγραμμάτων του οργανισμού που απευθύνονται σε νέους/ φοιτητές της χώρας μας μέσω του digital marketing και του παραδοσιακού marketing, επικοινωνώντας με media, πανεπιστημιακές υπηρεσίες, οργανισμούς και καθηγητές των πανεπιστημίων όπου εδρεύει η τοπική επιτροπή συμβάλλοντας στη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους.

3. Technical
Τα άτομα που υποστηρίζουν αυτό τον τομέα μπορούν να απασχοληθούν με τη διαχείριση συστημάτων πληροφόρησης, programming, design και website management και να συνεισφέρουν ή αναπτύξουν τις τεχνικές γνώσεις τους.

4. Sales: Corporate
Τα άτομα σε αυτό τον τομέα μπορούν να απασχοληθούν με την προώθηση και τις πωλήσεις του διεθνούς προγράμματος πρακτικής άσκησης του οργανισμού σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους σε αυτό και την πρόσβαση στο διεθνές ταλέντο του οργανισμού.
Τα άτομα αυτά έρχονται σε επαφή με το εταιρικό/ επιχειρηματικό περιβάλλον της Ελλάδας και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του μέσα από το πρόγραμμα αυτό.

5. Sales: Social
Τα άτομα που ανήκουν σε αυτόν τον τομέα μπορούν να απασχοληθούν με την προώθηση και τις πωλήσεις του διεθνούς προγράμματος κοινωνικής ανάπτυξης του οργανισμού σε άλλους Μη Κυβερνητικούς οργανισμούς, φορείς και ιδρύματα που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους σε αυτό απασχολώντας το διεθνές ταλέντο του οργανισμού.
Τα άτομα αυτά μαθαίνουν για κοινωνικά θέματα και μπορούν να επηρεάσουν την κοινωνία μέσα από το πρόγραμμα που προωθούν.

Αιτήσεις μέχρι 3 Μαρτίου

Διαδικασία συμμετοχής:
 

    1. Συμπλήρωσε την αίτηση μέλους που θα βρεις στο aiesec.gr/act/aitisi και η τοπική επιτροπή θα επικοινωνήσει μαζί σου.
    2. Γνωριμία και συνέντευξη με τα μέλη της τοπικής επιτροπής σου
   
Κόστος συμμετοχής: 10€

Περισσότερες πληροφορίες στο aiesec.gr/act/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...