20 Φεβ 2014

Γιατροί σε Γερμανία Ελβετία και Σουηδία

Δεκάδες θέσεις εργασίας για ειδικευμένους και ειδικευόμενους γιατρούς «ανοίγουν» στη Γερμανία μέσω της εταιρείας επιλογής προσωπικού Twcon. Οι θέσεις αφορούν, μεταξύ άλλων, τις περιοχές Βεστφαλία, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη, Βάδη - Βυτεμβέργη, Βερολίνο, Αμβούργο, Μόναχο και Κάσελ.Για τους ειδικευόμενους ιατρούς παρέχεται η δυνατότητα να ξεκινήσουν την ειδικότητά τους σε γερμανικά νοσηλευτικά ιδρύματα ή κλινικές, να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους γνώσεις στη γερμανική γλώσσα και να γνωρίσουν το γερμανικό σύστημα υγείας. Απαραίτητες προϋποθέσεις δε αποτελούν η κατοχή πτυχίου ιατρικής σχολής, μία πρώτη ίσως εμπειρία στον τομέα όπου επιθυμούν να εξειδικευθούν και γνώση της γερμανικής γλώσσας, τουλάχιστον στο επίπεδο Β2.

Οσο για τους γιατρούς που έχουν ήδη ειδικότητα, απαιτείται πτυχίο Ιατρικής, τίτλος ιατρικής εξειδίκευσης και γνώση της γερμανικής γλώσσας τουλάχιστον στο επίπεδο Β2. Στην περίπτωση που ο υποψήφιος δε διαθέτει ακόμα τις ζητούμενες γλωσσικές γνώσεις, δίνεται η δυνατότητα να τις αποκτήσουν κατά το δυνατό γρηγορότερα. Αναφορικά με τις παρεχόμενες ειδικότητες, είναι οι εξής:

Ειδικευόμενοι γιατροί
Ζητούνται γιατροί οι οποίοι αποσκοπούν στην εξειδίκευσή τους στα αντικείμενα: νευρολογία, ακτινοθεραπευτική ογκολογία, ορθοπεδική, ψυχιατρική /ψυχοσωματική και πνευμονολογία.

Ειδικευμένοι γιατροί
Θα καλυφθούν θέσεις για οφθαλμίατρους, γυναικολόγους /μαιευτήρες, νευρολόγους, παθολόγους, ειδικευμένους ιατρούς στην πυρηνική ιατρική και τη χειρουργική ατυχημάτων, αναισθησιολόγους, γιατρούς εργασίας, οδοντιάτρους και γενικούς γιατρούς.

Ιστοσελίδα
Πληροφορίες για τις ειδικότητες, τη διαδικασία, τον τρόπο αποστολής βιογραφικού σημειώματος, αλλά και τις παροχές των κλινικών παρέχονται στην ιστοσελίδα www.twcon.gr/theseis-ergasias/ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση maria.argyrou@twcon.de


Μισθοί άνω των 6.000 ελβετικών φράγκων σε κλινικές στη Βέρνη και τη Ζυρίχη

Οκτώ θέσεις ιατρικού προσωπικού αναζητούν κλινικές στην Ελβετία μέσω της εταιρείας στελέχωσης επιχειρήσεων Grecruitment. Επτά από τις θέσεις αφορούν κυρίως ειδικευόμενους αλλά και εξειδικευμένους ιατρούς, ενώ προσφέρεται επίσης μία θέση μαίας, κατόχου πτυχίου Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με πλήρες ωράριο και με μηνιαίες αποδοχές οι οποίες δεν θα πέφτουν κάτω των 6.000 ελβετικών φράγκων μηνιαίως. Ενδεικτικές είναι οι ακόλουθες θέσεις:

Θέση: Ειδικευόμενος Γενικής Παθολογίας
Περιοχή: Βέρνη
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου, άδεια άσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση επαγγελματικών εμπειριών, συστατικές επιστολές, βεβαίωση γνώσης γερμανικής ή γαλλικής γλώσσας.
Αμοιβή: 6.000 έως 6.500 ελβετικά φράγκα μηνιαίως.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών έως 22 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα http://www.grecruitment.com/jobs/health-care-medical/76/-23/

Θέση: Ειδικευόμενος Ψυχιατρικής
Περιοχή: Ζυρίχη
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου, άδεια άσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση επαγγελματικών εμπειριών, συστατικές επιστολές, βεβαίωση γνώσης γερμανικής ή γαλλικής γλώσσας.
Αμοιβή: 6.000 έως 6.500 ελβετικά φράγκα μηνιαίως.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών έως 22 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα http://www.grecruitment.com/jobs/health-care-medical/55/-10/

Θέση: Ειδικευόμενος Αναισθησιολογίας
Περιοχή: Ζυρίχη
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου, άδεια άσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση επαγγελματικών εμπειριών, συστατικές επιστολές, βεβαίωση γνώσης γερμανικής ή γαλλικής γλώσσας. Εργασία σε νυχτερινή βάρδια, ιδανική για τη συγγραφή διπλωματικής εργασίας ή διδακτορικού, καθώς ο επιτυχών θα είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση ασθενών που έχουν υποβληθεί σε αναισθησία.
Αμοιβή: 10.000 έως 13.000 ελβετικά φράγκα μηνιαίως
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών έως 22 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα http://www.grecruitment.com/jobs/health-care-medical/196/-48/

Για πληροφορίες σχετικά με την αποστολή βιογραφικών και τις παροχές που θα απολαμβάνουν εφόσον προσληφθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα http://www.grecruitment.com/jobs/?country=CH.

Ψυχίατροι στη Σουηδία

Θέσεις Ψυχιάτρων /Ψυχοθεραπευτών και μία θέση Επιμελητή Ιατρού Γενικής Ιατρικής προσφέρονται στη Σουηδία μέσω της εταιρείας Grecruitment.

Οι επιτυχόντες θα διαμένουν στη Στοκχόλμη και θα εργάζονται με πλήρες ωράριο, ενώ θα τους παρέχονται δωρεάν εξάμηνα μαθήματα σουηδικών και η δυνατότητα μετεκπαίδευσης από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν να εργάζονται στη νέα τους θέση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν αποστείλει βιογραφικό έως τις 15 Μαΐου, ενώ απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόσληψη αποτελούν το πτυχίο τους, η άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, βεβαιώσεις επαγγελματικής εμπειρίας, συστατικές επιστολές και βεβαιώσεις γλωσσικής επάρκειας.
 
Ειδικά για τη θέση Επιμελητή Γενικής Ιατρικής ζητείται, επίσης, να έχει κανείς ολοκληρώσει επιτυχώς την ειδικότητα της Γενικής Παθολογίας και να διαθέτει γνώσεις της Εντατικής Ιατρικής, αφού θα δραστηριοποιείται στη ΜΕΘ και στους θαλάμους των ασθενών παρέχοντας καθοδήγηση τόσο σε ειδικευμένους όσο και σε ειδικευόμενους ιατρούς του νοσοκομείου. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.grecruitment.com/jobs/?country=SE

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...