23 Ιαν 2014

Contests4Causes μια νέα Ελληνική startup

Mια νέα προσπάθεια γεννιέται. Μια νέα εφαρμογή για κινητά έρχεται να βάλει ένα χεράκι και να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη!

Η εφαρμογή λέγεται CONTESTS και υπόσχεται να μας φέρει διαγωνισμούς κάθε είδους. Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς θα κοστίζει 25cents και τα λεφτά θα πηγαίνουν σε στήριξη όποιου από τα διαθέσιμα κοινωφελή ιδρύματα διαλέξει ο χρήστης. Έτσι δε θα αισθάνεται ότι απλά σπαταλά χρήματα, αλλά ότι κερδίσει ή χάσει τα χρήματά του πιάνουν τόπο.

«Θελήσαμε να φτιάξουμε κάτι νέο και εύχρηστο, αλλά συνάμα με αξία για όλους και με το βλέμμα στραμμένο σε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη!»
Νικόλαος Τσονιώτης, συν-ιδρυτής.

Και από πού θα έρχονται τα δώρα; Η εφαρμογή είναι ανοικτή για κάθε δωροθέτη που έχει κάτι να προσφέρει αλλά παράλληλα προτιμά να το κάνει βοηθώντας έναν κοινωνικό σκοπό. Έτσι οι επιχειρήσεις – χορηγοί δημιουργούν ένα διαγωνισμό με δώρο το προϊόν ή την υπηρεσία τους ενώ παράλληλα επιλέγουν και τους σκοπούς που θέλουν να στηρίξουν.

«Ικανοποιώντας τις ανάγκες των χρηστών όσο και των επιχειρήσεων, ελπίζουμε σε μια πιο μαζική συμμετοχή, που τελικά θα κάνει και τη διαφορά στα υποστηριζόμενα ιδρύματα.»
Αλέξανδρος Μπινόπουλος, συν-ιδρυτής.

Η εφαρμογή στηρίζεται στη λογική “act local, think global”, και με την πεποίθηση ότι πολίτες και άλλων χωρών έχουν ανάγκη από υποστήριξη, η ομάδα του Contests4Causes θα συμμετάσχει τέλη Φεβρουαρίου στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας MWC 2014 με την Ελληνική αποστολή, ελπίζοντας να τραβήξει τα βλέμματα και να βρει τους κατάλληλους συνεργάτες για διεθνή διεύρυνση.

Εμείς ας τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία και με τη συμβολή μας να βοηθήσουν όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούν!

Για προεγγραφές και πληροφορίες δείτε το contests4causes.com
twitter: @contests4causes
facebook: contests4causes


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...