19 Ιαν 2014

Ερευνητικά προγράμματα και θέσεις ερευνητών

Νέα ερευνητικά προγράμματα ξεκινούν πανεπιστήμια και ΤΕΙ με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ και αναζητούν το κατάλληλο ερευνητικό προσωπικό για την υλοποίησή τους. Μεγάλος αριθμός θέσεων έχει προκηρυχθεί από τα Πανεπιστήμια Πατρών και Κρήτης, αλλά και από τα ΤΕΙ Αθήνας και Ηπείρου. Οι συμβάσεις έργου αφορούν ένα ευρύ πεδίο ειδικοτήτων και η χρονική τους διάρκεια κυμαίνεται από λίγους μήνες έως και τρία χρόνια.

Πανεπιστήμιο Πατρών
Θέσεις σε ερευνητικά προγράμματα ΑΕΙ - ΤΕΙ
Δεκαοκτώ θέσεις ερευνητικού προσωπικού «ανοίγουν» στο Πανεπιστήμιο Πατρών με συμβάσεις μίσθωσης έργου. Οι θέσεις κατανέμονται σε οκτώ ειδικότητες, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι εξής:
    ΠΕ Επιστημών Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, πέντε θέσεις,
    ΠΕ Φιλοσοφίας, τρεις θέσεις, και
    ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, τρεις θέσεις.
Από δύο θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΠΕ Βιολογίας, Φαρμακευτικής, Ιατρικής ή Χημείας και σε ειδικούς λήψης και παραγωγής βίντεο για την υλοποίηση των ψηφιακών μαθημάτων, ενώ θα επιλεγούν επίσης ένας πτυχιούχος ΤΕΙ Πληροφορικής, ένας πτυχιούχος ΑΕΙ Φαρμακευτικής, Χημείας, Βιολογίας, Βιοχημείας, Βιοτεχνολογίας ή Ιατρικής και ένας Χημικός ΠΕ. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας τριών, πέντε, έξι, οκτώ, εννέα μηνών και τριών ετών.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610-996660 και στην ιστοσελίδα http://research.upatras.gr

Πανεπιστήμιο Κρήτης
Αύριο και μεθαύριο λήγουν οι προθεσμίες για αιτήσεις στοn διαγωνισμό του Πανεπιστημίου Κρήτης για 14 θέσεις επιστημονικού προσωπικού στο πλαίσιο δέκα ερευνητικών έργων. Οι θέσεις αφορούν πτυχιούχους pανεπιστημίου, αλλά και αποφοίτους lυκείου σε γραμματειακές θέσεις. Η πλειονότητα των θέσεων αντιστοιχεί στις ειδικότητες:
    ΤΕ Τεχνικών με πτυχίο Πληροφορικής, πέντε θέσεις, και
    ΠΕ Χημικών, Χημικών Μηχανικών και Επιστήμης Υλικών, δύο θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν ένας Γραμματέας ΔΕ, ένας απόφοιτος ΙΕΚ Πληροφορικής, Δικτύων και Αυτοματισμού Γραφείου, ένας Βιολόγος ΠΕ, ένας Χημικός ΠΕ και ένας Φοιτητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης με φοίτηση πάνω από δύο έτη φοίτησης. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας έξι, οκτώ, έντεκα, δώδεκα, 15 και 18 μηνών.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2810 393330 και στην ιστοσελίδα http://www.elke.uoc.gr/announcements

ΤΕΙ Ηπείρου
Στην πρόσληψη 14 εξειδικευμένων επιστημόνων ερευνητών και εργατικού προσωπικού προχωρά το ΤΕΙ Ηπείρου στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου «Καταγραφή και αξιολόγηση του γενετικού υλικού των απειλούμενων τοπικών ειδών και ποικιλιών». Από το σύνολο των θέσεων, οι τέσσερις κατανέμονται σε εργάτες οι οποίοι θα εργαστούν έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, ενώ οι υπόλοιπες δέκα κατανέμονται στις εξής επιστημονικές ειδικότητες:
    ΠΕ Φυτικής Παραγωγής ή Ανθοκομίας -Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών ή Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών ή Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου, τέσσερις θέσεις,
    ΠΕ Φυτικής Παραγωγής, δύο θέσεις,
    ΠΕ Θετικής κατεύθυνσης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών θετικής κατεύθυνσης, δύο θέσεις,
    ΠΕ Φυτικής Παραγωγής ή Τεχνολογίας Τροφίμων, μία θέση, και
    ΠΕ Χημείας Τροφίμων, μία θέση.
Από τις προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού, πέντε θα ισχύσουν έως και τις 31 Αυγούστου 2015, τρεις έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2014 και δύο έως και τις 30 Ιουνίου 2014. Αιτήσεις υποβάλλονται έως και τις 20 Ιανουαρίου 2014.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 26810 50038 και 26810 50080.

5 Οικονομολόγοι
Πέντε εξωτερικούς συνεργάτες εξειδικευμένους στα χρηματοοικονομικά και τη διεύθυνση επιχειρήσεων ζητά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για την υλοποίηση του έργου: «Ενίσχυση ανταγωνιστικότητας και αναδιάρθρωση των υποκλάδων τροφίμων».
Αιτήσεις με βιογραφικά, τίτλους σπουδών και άλλα δικαιολογητικά υποβάλλονται έως 14 Ιανουαρίου.

Εξι θέσεις στα ΤΕΙ Αθήνας

Eως την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις στον διαγωνισμό του ΤΕΙ Αθήνας για την πρόσληψη έξι επιστημόνων στο πλαίσιο της υλοποίησης ερευνητικού του προγράμματος. Οι θέσεις κατανέμονται σε τέσσερις ειδικότητες ως εξής:

    ΠΕ Μηχανικού Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων, τρεις θέσεις,
    ΠΕ Οικονομικών, μία θέση,
    ΠΕ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Η/Υ, μία θέση, και
    ΠΕ Φυσικής, μία θέση.

Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του έργου, δηλαδή τις 30 Νοεμβρίου 2017. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 5385174.
 

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...