23 Ιαν 2014

3 Πτυχιούχοι πληροφορικής για HOL

Τρεις πτυχιούχους πληροφορικής θα εντάξει στο δυναμικό της η Hellas Online, μέλος του ομίλου Intracom Holdings και ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και Ιντερνετ

NET Developer (κωδικός NET 11 - 11)
Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και Ιντερνετ θα προσλάβει μεταξύ άλλων Web Developer και Web Designer
Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και Ιντερνετ θα προσλάβει μεταξύ άλλων Web Developer και Web Designer
Ο κάτοχος της θέσης ανήκει στη Διεύθυνση Information Technology και συγκεκριμένα στο τμήμα Customer Support Systems. Οι αρμοδιότητές της θέσης περιλαμβάνουν την ανάπτυξη σε περιβάλλον Microsoft όλων των Customer Management εφαρμογών, όπως είναι η σχεδίαση και η υλοποίηση εφαρμογών υποστήριξης πελατών στην εταιρική ιστοσελίδα. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει ανώτατες σπουδές στην Πληροφορική ή σε συναφές αντικείμενο, τριετή τουλάχιστον εργασιακή εμπειρία σε ανάλογη θέση, κατά προτίμηση στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών ή της Πληροφορικής, πολύ καλή γνώση και χρήση εργαλείων ανάπτυξης Microsoft (.NET, C#, VB, ASP.NET), εμπειρία σε τεχνολογίες Web Services, XML, HTML και εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών. Επιθυμητή είναι γνώση SQL και TRANSACT SQL και η εμπειρία στην ανάπτυξη σε MS Sharepoint 2010.

Web Developer (κωδικός WEBD 06-13)
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει ανώτατες σπουδές στην Πληροφορική ή σε συναφές αντικείμενο, τριετή τουλάχιστον εργασιακή εμπειρία σε ανάλογη θέση, κατά προτίμηση στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών ή της Πληροφορικής, πολύ καλή γνώση σε ανάπτυξη και παραμετροποίηση σε περιβάλλον Drupal CMS και γνώση PHP, Web Services, SQL, JavaScript και HTML/CSS. Επιθυμητή είναι η εμπειρία σε web design και authoring και σε άλλα Content Management Systems.

Web Designer (Κωδικός WEBDS 11-1)

Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να διαθέτει επίσης ανώτατες σπουδές στη Γραφιστική ή σε συναφές αντικείμενο, άριστη γνώση web and mobile design, άριστη γνώση html, CSS, JavaScript για responsive design και πολύ καλή γνώση στη εφαρμογή html σε δυναμικό κώδικα. Παράλληλα, απαιτούνται εμπειρία σε Drupal CMS και εμπειρία και σε άλλα Content Management Systems.
 

Αποστολή βιογραφικών
Η εταιρεία παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, επιπρόσθετο ομαδικό ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και προοπτικές εξέλιξης σε μια αγορά γεμάτη προκλήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στη διεύθυνση της Hellas Online ΑΕ, Αδριανείου 2 & Παπαδά, 115 25 Αθήνα. Πληροφορίες και στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας www.hol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...